Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εκτός εαυτού ο Χάρης Βαρθακούρης: "Αισθάνομαι σαν καλεσμένος στην εκπομπή" - "Δεν θα πουλήσω την..." (video)

"Είχα συζητήσει για άλλη εκπομπή"

5 Μαρτίου 2021 19:37
Εκτός εαυτού ο Χάρης Βαρθακούρης:

Χάρης Βαρθακούρης: Εκτός εαυτού φαίνεται ο Χάρης Βαρθακούρης μέσα από τις δηλώσεις του σχετικά με την εκπομπή που έχει εδώ και λίγο καιρό αλλά και για όσα λέγονται για αυτόν.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής να βρίσκεται σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη μαζί με άλλα άτομα.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής και παρουσιαστής σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε μίλησε για την πορεία της νέα εκπομπής αλλά και για όσα ακούγονται για τον ίδιο.

Έξαλλος ο Χάρης Βαρθακούρης.

Χάρης Βαρθακούρης: Το ξέσπασμα του τραγουδιστή

Ειδικότερα για την εκπομπή που παρουσιάζουν μαζί, και όχι μόνο, μίλησαν στην κάμερα του “Ευτυχείτε” η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε για το πως βιώνει ο ίδιος αυτή την εμπειρία αλλά και για το αν το όνομά του και το το ότι είναι γιος του Γιάννη Πάριο λειτούργησε ως πέπλο προστασίας για τον ίδιο.

«Αισθάνομαι σαν καλεσμένος στην εκπομπή… Έχω πιάσει τον εαυτό μου επί “Big Brother” να λέει “ωχ” αυτό τώρα δεν το έχω πει.

Δεν έχει νόημα κάποιος να τάξει καριέρα σε μένα, δεν ήρθα – και δε θέλω να ακουστεί περίεργα – από την επαρχία όπως ένα παιδάκι και ήθελε να πουλήσει την ψυχή του στο διάολο προκειμένου να πετύχει. Κρίνω από τον πατέρα μου που ήρθε από το νησί και δίνω αυτό το παράδειγμα», ανέφερε.

Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συζητήσει στο παρελθόν για να αναλάβει το House of Fame είπε:

«Δεν είχα συζητήσει για το House of Fame, είχα συζητήσει για άλλη εκπομπή. Αν έλειπε κάτι από το Live είναι η παρουσία κοινού.

Η εκπομπή για την οποία είχα συζητήσει εγώ είναι ένα show που έχει άμεση ανάγκη το κοινό για αυτό και δεν έγινε. Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση για το Big Brother ακόμα, όταν έρθει η ώρα να τεθεί επί τάπητος, θα το συζητήσουμε», ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share