Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καυστική ανάρτηση Κοκκινόπουλου για Λιγνάδη: «Απαιτεί να μεταφερθεί σε φυλακές ανηλίκων» (photo)

Η ειρωνική ανάρτηση του σκηνοθέτη

5 Μαρτίου 2021 10:44
Καυστική ανάρτηση Κοκκινόπουλου για Λιγνάδη: «Απαιτεί να μεταφερθεί σε φυλακές ανηλίκων» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος προχώρησε σε μία ανάρτηση-φωτιά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, σκηνοθέτης του «Κόκκινου Κύκλου», της «10ης Εντολής», του «Ου Φονεύσεις» και τόσων άλλων επιτυχιών κάνει συχνά αναρτήσεις «φωτιά» για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Δείτε την νέα ανάρτησή του:

Σε μια παλιότερη ανάρτησή του στο Instagram, o σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος εξέφρασε τη δική του αντίδραση για τις απανωτές καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, βίας και κακοποιητικής συμπεριφοράς που αποκαλύπτονται στον χώρο του θεάματος.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος γράφει:

«Φτάνει πια με τους «εμένα δεν μου συνέβη”. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄ αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη. Μας ενδιαφέρει μονάχα αυτό που συνέβη σε κάποιους άλλους.

Δεν είστε μωρά. Ο κόσμος δεν γυρνάει γύρω σας. Βγείτε επιτέλους από το στοματικό στάδιο και περάστε στο οιδιπόδειο. Έχετε ακούσει την ενσυναίσθηση; Όταν μπορέσεις να δεις, να καταλάβεις και να αισθανθείς το βλέμμα του άλλου, ίσως μπορέσεις να αισθανθείς καλύτερα τη ζωή. Και ίσως, λέω ίσως, κάποια στιγμή να αισθανθείς κι αυτό που κάποιοι λένε τέχνη» έγραψε ο σκηνοθέτης.

Έξαλλη η Ματίνα Νικολάου για Λιγνάδη-Κούγια: «Δεν τους μπορώ, δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι»

Το θυμό της για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μιλώντας και για τον Αλέξη Κούγια, δεν έκρυψε η Ματίνα Νικολάου, με την ηθοποιό να επισημαίνει στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στην κοινωνία μας.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για όσα συμβαίνουν με τις καταγγελίες στο θεάτρο, την υπόθεση Λιγνάδη και τον χαρακτηρισμό «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» που υπήρχε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την υπερασπιστική γραμμή του σκηνοθέτη, με τον ποινικολόγο επίσης να συνεχίζει την επίθεση στον Σπύρο Μπιμπίλα.

Ματίνα Νικολάου: Η «έκρηξη» για τους Λιγνάδη-Κούγια

«Ούτε εγώ τον έχω καταλάβει τον όρο. Να σου πω κάτι; Δε μπορώ καθόλου τον Κούγια. Δε με νοιάζει τι θα πει, δε θέλω να τον ακούω. Είμαι σίγουρη ότι δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Δε με αφορούν. Πρέπει να αλλάξει όλο αυτό. Δε μπορείς να βγαίνεις και να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς, δε γίνεται. Πρέπει να κοπεί μαχαίρι. Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, δεν έχει να κάνει με τη θέση που έχεις» είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι να μην αφήνουμε ανθρώπους που πιστεύουν αυτό να κυριαρχούν σε οποιοδήποτε επίπεδο. Πολύ στενάχωρα όλα αυτά που γίνονται. Πιστεύω ότι θα αλλάξει λίγο, πρέπει να το πάρουμε πάνω μας. Αισθάνομαι υπεύθυνη γι’ αυτό που συμβαίνει. Είμαι στην ηλικία που είμαι, έχω αποκτήσει ένα παιδί. Έχω μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει. Και ο καθένας από εμάς πρέπει να έχει ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share