Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό, έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά»

Τι αναφέρει για την περιπέτεια υγείας της

3 Μαρτίου 2021 13:34
Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό, έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σμαράγδα Καρύδη: Η Σμαράγδα Καρύδη διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό για αυτό και αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Celebrity Game Night. Η ίδια σε μια πρόσφατη συνέντευξη της εξομολογήθηκε πως βιώνει την δυσάρεστη αυτή περιπέτεια.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλώντας στο Real.gr και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη είπε χαρακτηριστικά: “Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό που κόλλησα-προφανώς στο στούντιο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το που και το πότε!-, έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και δεν το άφησα να βγει προς τα έξω, για να μην ανησυχήσουν οι γονείς μου. Έκανα εξετάσεις και πρόσφατα και ευτυχώς δεν πειράχτηκαν πνεύμονες κλπ.

Αναρρώνω λοιπόν, κι ετοιμάζομαι για το νέο μου τηλεοπτικό στοίχημα με το Celebrity Game Night που θα απολαύσετε στο Mega προσεχώς. Ναι, παράλληλα έκλεισα για τη νέα ταινία του Πάνου Χ.Κούτρα Dodo, όπως πρώτος αποκάλυψες και έχω κλείσει να είμαι το καλοκαίρι στο Βεάκειο με την παράσταση των Καραντζά-Δεληβοριά που ακούει στον τίτλο 1821-Η επιθεώρηση...” κατέληξε η Σμαράγδα Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη: Μιλά για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει και τις οικονομικές της δυσκολίες

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν, αλλά και στις κρίσεις πανικού που βίωσε.

Σμαράγδα Καρύδη:  «Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό, έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά»

Έχεις φίλους ηθοποιούς που περνούν δύσκολα οικονομικά;

Εννοείται. Σε όλες τις περιόδους της ιστορίας οι ηθοποιοί περνούσαν δύσκολα οικονομικά. Όταν διαλέγεις αυτή τη δουλειά ξέρεις ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πεινάσεις. Γι’ αυτό δεν ενθουσιάζεται κανένας γονιός όταν του λέει το παιδί του «θα γίνω ηθοποιός». Φοβούνται την ταλαιπωρία και την πείνα. Τώρα υπάρχει ένας ακόμη παραπάνω λόγος γιατί δεν σου επιτρέπουν καν να δουλέψεις.

Υπήρξαν περίοδοι της διαδρομής σου στις οποίες πέρασες δύσκολα οικονομικά;

Φυσικά. Στα πρώτα χρόνια της πορείας μου μέχρι να αποφασίσω να κάνω τηλεόραση γιατί είχα διάφορες εμπλοκές και προσωπικά μου κολλήματα πέρασα πολύ δύσκολα οικονομικά. Και οι δύο γονείς είναι ηθοποιοί. Δεν υπήρχε στο σπίτι μου ένα backup να με καλύπτει.

Γνωρίζω πολύ καλά το συναίσθημα του να μην έχεις καθόλου χρήματα. Πλέον στην ειδική συνθήκη που βιώνουμε θα πρέπει να βρεθούν λύσεις όχι μόνο για τους ηθοποιούς αλλά και όσους ανθρώπους δουλεύουν γύρω από το θέαμα. Στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές αντιμετώπισες κρίσεις πανικού ενώ έπαιζες το ρόλο σου στην σκηνή του θεάτρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share