Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επικά σχόλια Μουτσινά για τη Μαλέσκου και… τον μύστη Χεζόνια: «Μες στα σεντόνια…»

Άφησε... τα υπονοούμενα μετά το like ο παρουσιαστής

2 Μαρτίου 2021 18:24
Επικά σχόλια Μουτσινά για τη Μαλέσκου και… τον μύστη Χεζόνια: «Μες στα σεντόνια…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάριο Χεζόνια είναι ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού και… πριν καν πατήσει στην χώρα μας, ξεκίνησε να μαθαίνει τις προσωπικότητες της showbiz, με την Ιωάννα Μαλέσκου μάλλον να τον έχει εντυπωσιάσει, αφού της έκανε like σε μια εντυπωσιακή φωτογραφία της στο Instagram.

Η αλήθεια είναι, ότι η πανέμορφη παρουσιάστρια έχει φροντίσει να τη λατρέψει ο ανδρικός πληθυσμός, με την παρουσία της και την καλλιέργεια, που αναμφισβήτητα διαθέτει, να έχει καταφέρει να γοητεύσει και να την καταστήσει μια από τις κορυφαίες φετινές προσωπικότητες, με τον ΣΚΑΪ να έχει πετύχει διάνα.

Νίκος Μουτσινάς: Η Ιωάννα Μαλέσκου και... το like του Χεζόνια

Ένας από τους άνδρες, που φαίνεται να έχουν εντυπωσιαστεί, είναι και ο νέος «άσος» των «πρασίνων», ο οποίος… έπιασε δουλειά άμεσα και έκανε like στην φωτογραφία της Μαλέσκου, με τον Νίκο Μουτσινά και την παρέα του «Καλό Μεσημεράκι» να μην αφήνουν το θέμα ασχολίαστο.

Η Βάνια πήρε πρώτη το λόγο και άρχισε να λέει πως… θέλει κι αυτή έναν Χεζόνια, με τον Μουτσινά να κάνει έναν άλλο συνειρμό και να της απαντά, ότι δεν είναι σωστό να μιλά έτσι στον αέρα. Λίγο αργότερα, άρχισε να τραγουδά… ερωτικά τραγούδια για τους δύο και να λέει πώς τους φαντάζεται σαν ζευγάρι, με τη Βάνια να κλείνει αναφέροντας, ότι «θέλω έναν Κωνσταντίνο Αργυρό και μετά… Χεζόνια εγώ για τον Χεζόνια».

Survivor 4 spoiler: Ο Νίκος Μουτσινάς στο party της ένωσης

Survivor 4: Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως θα είναι ο καλεσμένος του Ατζούν Ιλιτζαλί στο party της ένωσης του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο θα γίνει κάπου κοντά στο Πάσχα.

Την είδηση έκανε γνωστή η πρωινή εκπομπή "Πρωινό", το πρωί της Τρίτης 2/3, δίνοντας μάλιστα, παραπάνω λεπτομέρειες.

Όπως έγινε γνωστό, του έγινε πρόταση από την Ατζούν Μίντια, με τον παρουσιαστή να είναι θετικός στο να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, αφού ο ίδιος έχει μια "αδυναμία" στο Survivor. Μάλιστα, επειδή το party θα γίνει κοντά στο Πάσχα, ο παρουσιαστής θα κάνει διακοπές από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.

Τέλος, ψάχνουν μια φόρμουλα για το πως θα μπορέσει να ταξιδέψει.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share