Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Στον πρώτο μου γάμο αποφάσισα...» - Άλαλος ο Μάρκος Σεφερλής με την αποκάλυψη της Έλενας Τσαβαλιά

Φοβερά λόγια από την ηθοποιό

2 Μαρτίου 2021 17:52
«Στον πρώτο μου γάμο αποφάσισα...» - Άλαλος ο Μάρκος Σεφερλής με την αποκάλυψη της Έλενας Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλαλος έμεινε ο Μάρκος Σεφερλής με μια αποκάλυψη της Έλενας Τσαβαλιά στο παρελθόν, η οποία αναφέρθηκε στον πρώτο της γάμο και τη μετέπειτα γνωριμία με τον κωμικό.

Μιλώντας κάποτε στην εκπομπή «Όλα Μπιπ», αναφέρθηκε στην πορεία της σχέσης με τον Σεφερλή, αλλά και τα οικονομικά τους προβλήματα πριν περίπου 10 χρόνια, όπως και το πώς σε ένα βράδυ έγινε ηθοποιός, με το ζευγάρι προ ημερών να παθαίνει ένα ισχυρό σοκ.

Έλενα Τσαβαλιά: Ο πρώτος γάμος, ο Μάρκος Σεφερλής και τα προβλήματα

Πως έγινε η γνωριμία με τον Μάρκο Σεφερλή: «Πρέπει να σου πω ότι μου ήρθε περίεργο στην αρχή γιατί είχα μάθει να σκέφτομαι, να εκφράζομαι, να λειτουργώ αλλιώς και όλα αυτά ανατράπηκαν. Έγινε το πιο ευτυχές ατύχημα που μπορούσε να συμβεί στην ζωή μου. Είχα μάθει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά και λογικά και ήρθε ο Μάρκος και μου τα ανέτρεψε όλα. Είχα πάει στον θίασό του. Ήταν η πρώτη δουλειά που κάναμε μαζί, δεν τον ήξερα μέχρι τότε προσωπικά. Πήγα εκεί έχοντας χαλάσει τρεις δουλειάς μου. Και μέσα Νοεμβρίου που έχουν κλείσει τα θεατρικά σχήματα και έχουν ανέβει οι παραστάσεις εγώ να είμαι άνεργη και θεωρούσα ότι είχε τελειώσει αυτή η σεζόν για μένα. Με παίρνει τηλέφωνο ο τότε παραγωγός του θεάτρου "Άλσους" και μου είπε ότι με θέλει για τον πρώτο γυναικείο ρόλο σε ένα έργο που θα κάνει με τον Σεφερλή. Πέρασα από το γραφείο του, πήρα το κείμενο, ενώ δεν είχα δει τον Μάρκο. Την Κυριακή είχα στις 08:30 πρόβα, έφτασα στις 08:31, ανοίγω την πόρτα του θεάτρου με ένα λεπτό καθυστέρηση. Μπαίνω, ζητάω συγνώμη για την καθυστέρηση και βλέπω έναν Σεφερλή να κουνάει το κεφάλι του. Δεν κατάλαβα ποτέ αν το έκανε για μένα ή του έλεγε κάποιος κάτι και απλά κοιτούσε εμένα, αυτό δεν το έμαθα ποτέ. Σκέφτηκα ότι δεν θα τα πήγαινα καλά μαζί του».

Τι ήταν αυτό που τη γοήτευσε στον Σεφερλή; «Καταρχάς δεν γοητεύτηκα από τον Μάρκο ως άντρα από την πρώτη στιγμή. Ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους και η πρώην σύζυγος του Μάρκου ήταν και εκείνη στη συγκεκριμένη δουλειά. Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να ξεμπερδέψουμε, να βρεθούμε μόνοι μας να κάνουμε παρέα. Ο Μάρκος δεν είχε το θάρρος να με φλερτάρει είναι απίστευτα ντροπαλός. Αν δεν πάρει το πράσινο φως για οτιδήποτε, δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει».

Μάρκος Σεφερλής Έλενα Τσαβαλιά γάμος

Τα οικονομικά προβλήματα: «Όταν γνωριστήκαμε έπρεπε να ξεμπερδευτούμε με τους άλλους ανθρώπους που ήμασταν μαζί. Επαγγελματικά ήμασταν κάτω του μηδενός. Εκείνη την περίοδο ο Μάρκος είχε αποφασίσει να κάνει δικές του παραγωγές για να έκανε την δουλειά, όπως την φανταζόταν. Πήρε το 2004 το "Δελφινάριο" και σκόρπισε επιταγές αριστερά και δεξιά ύψους 600.000 ευρώ, μην έχοντας ούτε μια δραχμή στην τσέπη για να κάνει αυτό που ονειρευόταν πραγματικότητα. Και αρχίζουμε έναν αγώνα δρόμο για να ήμασταν συνεπής. Το Δελφινάριο περνούσε μια περίοδο παρακμής, το σνόμπαραν σαν θέατρο. Όλο αυτό έπρεπε να ανυψωθεί εξαρχής όλο αυτό και να γίνει πολύ σπουδαίο. Χτυπούσαν τα τηλέφωνα και κάποιος έπρεπε να τρέχει σε όλο αυτό και το ανέλαβα εγώ. Βαθιά μέσα μου πίστευα ότι έκανε λάθος, δεν του το είπα ποτέ και τον στήριξα με όση δύναμη είχα και δεν είχα. Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι έπεσα έξω. [...] Ο Μάρκος είναι πιο αδύναμος και έπρεπε να φανώ δυνατή να τον στηρίξω για να στηρίξει το όνειρό του και είχαμε και ένα παιδί που έπρεπε να επιβιώνει. Μετρούσα το γάλα που έδινα στο παιδί, δεν είναι σχήμα λόγου, είναι πραγματικότητα. Αν του έδινα παραπάνω γάλα δεν είχαμε χρήματα για να του πάρουμε για την άλλη μέρα».

Γιατί στάθηκε δίπλα του: «Ο Μάρκος ήταν ο άνθρωπος που σηματοδότησε την ζωή μου. Ο άνθρωπος που με έκανε να θέλω να γίνω μάνα ενώ δεν ήθελα. Το ένιωθα σαν τροχοπέδη. Στον πρώτο μου γάμο το έθεσα ως όρο ότι δεν ήθελα να κάνω παιδί. Τελικά δεν είχε βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να το νιώσω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share