Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Κύμα» συμπαράστασης μετά την κόντρα της με τον Κούγια (photos)

Τα μηνύματα στο Twitter, η ανακοίνωση του Open και η στήριξη Κοκλώνη

2 Μαρτίου 2021 11:21
Κατερίνα Καινούργιου: «Κύμα» συμπαράστασης μετά την κόντρα της με τον Κούγια (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη συμπαράσταση πολλών «κέρδισε» η παρουσιάστρια του Open, Κατερίνα Καινούργιου μετά την κόντρα της με τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, με τα μηνύματα υπέρ της στο Twitter να είναι πλέον εκατοντάδες.

Οι φαν της παρουσιάστριας και της εκπομπής της, μετά την ανακοίνωση του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη πως θα στραφεί ενάντια γνωστής παρουσιάστριας, της αντίδρασης της κα Καινούργιου και τη διευκρίνιση του Αλέξη Κούγια πως αναφερόταν σε «άλλη κυρία - παρουσιάστρια», άρχισαν να δηλώνουν δημοσίως τη συμπαράστασή τους.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας στάθηκε επίσης ο συμπαραγωγός της εκπομπής, Νίκος Κοκλώνης, αλλά και το κανάλι, το οποίο τονίζει πως «ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται».

Σήμερα 2/3 λοιπόν το πρωί η παρουσιάστρια της εκπομπής Ευτυχείτε, μέσω ενός σύντομου σχολίου για το θέμα είπε:

«Να πω κάτι χωρίς να καταχραστώ τον τηλεοπτικό χρόνο επειδή μπορεί να περιμένατε να πω κάτι, το δικό μου θέμα και με συγχωρείτε για το χθεσινό ξέσπασμα, ήταν τελείως αυθόρμητο. Το έληξα χθες. Είδατε πως τοποθετήθηκα, ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα που έχετε στείλει. Ευχαριστώ και το κανάλι για τη στήριξή του. Ο κόσμος καταλαβαίνει, είναι πανέξυπνος».

Τα μηνύματα στο Twitter

«Κατερίνα είμαστε μαζί σου», «Μαζί σου όλοι είμαστε» και «Στήριξη όλη στην Καινούργιου» είναι μόνο μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα που έχουν αναρτηθεί τις τελευταίες ώρες στο Twitter.

Η ανακοίνωση του Open

Το κανάλι του Open γνωστοποίησε άμεσα τη στήριξή του στην Κατερίνα Καινούργιου με ανακοίνωσή του.

Ενώ αρχικά αναφέρει πως εκτιμάει την τελευταία δήλωση - απάντηση του Αλέξη Κούγια με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου, έπειτα τονίζει ότι «ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται.

Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρα».

Στήριξη Κοκλώνη

Η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη, που είναι συμπαραγωγός της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Ευτυχείτε», με ανακοίνωσή της δηλώνει απόλυτη στήριξη στην Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και ικανοποίηση «που με διευκρινιστικές δηλώσεις αποσαφηνίστηκε πως δεν αναφέρονταν στο πρόσωπό της».

«Η Barking Well Media ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό όλων εκείνων που εργάζονται με σοβαρότητα για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού.

Η Barking Well Media ήταν, είναι και θα είναι απέναντι σε όλους όσοι προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να σπιλώσουν ή και να χαλιναγωγήσουν πρόσωπα και καταστάσεις» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Πώς ξέσπασε η κόντρα

Η ένταση μεταξύ των δύο ξεκίνησε όταν ενώ η χθεσινή εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν στον «αέρα» και γνωστοποιήθηκε η ανακοίνωση του δικηγόρου, στην οποία έλεγε πως θα υποβάλει αναφορά σε δικαστικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση του εντολέα του, Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και ότι θα στραφεί κατά παρουσιάστριας του Open.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι «ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια» θα δεχθεί παρουσιάστρια, γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, «πρέπει να καταλάβει πως ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα».

Η παρουσιάστρια τότε έδωσε σκληρή απάντηση:

«Αρχικά να πω ότι σαν "επαγγελματίας ομοφυλόφιλος" "επαγγελματίας της Μυκόνου"; Επίσης, να ενημερώσω τον κ. Κούγια ότι εγώ ούτε σπίτι έχω στη Μύκονο όπως ο κ. Κούγιας, ούτε διακοπές κάνω κάθε χρόνο στη Μύκονο, όπως ο κ. Κούγιας, απλά τα τελευταία χρόνια τυχαίνει να έχει ο σύντροφός μου το σπίτι του και να έχω βρεθεί και παλαιότερα με τις φίλες μου, μέχρι εκεί... Και από εκεί και πέρα, για τα υπόλοιπα, παιδιά, τι να πρωτοπώ;».
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας έβγαλε νέα ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθάρισε πως δεν αναφερόταν στην κα Καινούριου:

«Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο Τύπου που εξέδωσα».
Σύμφωνα με τον ίδιο αναφερόταν σε άλλη «κυρία-παρουσιάστρια», ωστόσο έγραψε πως «εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ».

Στη νέα ανακοίνωση αναφέρθηκε η παρουσιάστρια με ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Ανακοίνωση Κούγια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share