Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Έκρηξη» Λαζόπουλου για Λιγνάδη-Κούγια: «Μακάρι να μπορούσε…»

«Αιχμηρά» τα σχόλια του ηθοποιού

1 Μαρτίου 2021 20:29
«Έκρηξη» Λαζόπουλου για Λιγνάδη-Κούγια: «Μακάρι να μπορούσε…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια «έκρηξη» εναντίον των Δημήτρη Λιγνάδη και Αλέξη Κούγια προχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσω των «Δέκα Μικρών Μήτσων», σχολιάζοντας όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες στην πολύκροτη υπόθεση.

Ο ηθοποιός ως Χήρα Μήτση αναφέρθηκε στην υπόθεση και μάλιστα στάθηκε υπέρ του Σπύρου Μπιμπίλα ως ένας ακόμα «μέτριος ηθοποιός» αφήνοντας και εκεί το σχόλιό του για τη δήλωση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Λάκης Λαζόπουλος: Το σχόλιο του για τους Λιγνάδη-Κούγια

«Ξεσηκώθηκαν δήθεν οι άλλοι ηθοποιοί, οι ‘μέτριοι’, μαζί με τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», ακούμε τον παπά να λέει, με τη Χήρα Μήτση να ρωτά ποιοι είναι αυτοί και να παίρνει την απάντηση: «Οι ομοφυλόφιλοι που βγάζουν λεφτά απ’ αυτή τη δουλειά που κάνουν, απ’ την ομοφυλοφιλία».

«Μόνο ο δικός μου τσάμπα; Μη σου πω ότι έβαζα κι απ’ την τσέπη που για να γυρνάει με τον ένα και με τον άλλο. Μακάρι να μπορούσε να ζει μόνος του σαν τίμιος επαγγελματίας ομοφυλόφιλος και να μην μου ‘τρωγε τη σύνταξη. Δεν ήξερα εγώ ότι υπάρχουν και τέτοιοι ομοφυλόφιλοι που δουλεύουνε και δεν τα παίρνουν απ΄ τη μάνα τους, απ’ το πορτοφόλι. Θα πεθάνω, δούλευε τσάμπα ο δικός μου ο βλάκας…», σχολίασε ο Λαζόπουλος, με τη μυθική του εκπομπή να έχει επιστρέψει για τα καλά.

Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Λάκη Λαζόπουλο!

Σε αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε μια ανακοίνωση, που χαροποίησε όλους του τους ακολούθους, ετοιμάζοντας την επιστροφή του.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, ο ηθοποιός με το δικό του τρόπο ευχήθηκε για το 2021, χωρίς όμως να παραλείψει να αναφερθεί στο 2020 που φεύγει και έφερε από τις αρχές του κιόλας, την πανδημία του κορονοϊού και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε.

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει με… Αλ Τσαντίρι

Και καθώς ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόταν στην επιστροφή στην κανονικότητα, αποκάλυψε πως τη νέα χρονιά θα επιστρέψει και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, διαδικτυακά. Περισσότερε λεπτομέρειες δεν έδωσε για το πότε και πώς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share