Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εκτός εαυτού η Χρύσα Ρώπα στο Πρωινό: "Την που@@@@ες" (video)

"Ζητώ συγγνώμη από τα κορίτσια"

1 Μαρτίου 2021 18:24
Εκτός εαυτού η Χρύσα Ρώπα στο Πρωινό:

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο με τις καταγγελίες όπου όλο και περισσότεροι ηθοποιοί παίρνουν θέση σε όλο αυτό με αποτέλεσμα να αποκαλύπτονται πολλά περισσότερα.

Σημειώνεται ότι ο Μάριος Αθανασίου σε συνέντευξη του μίλησε για όσα έχουν συμβεί στο χώρο του θεάτρου αλλά και γενικά για το αν έχει βιώσει παρόμοιες καταστάσεις.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα βρέθηκε καλεσμένη στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 όπου και μίλησε για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που υπάρχουν.

Ξέσπασε στον αέρα.

Καταγγελίες: Το ξέσπασμα της Χρύσας Ρώπα

Ειδικότερα στο Πρωινό ήταν καλεσμένη η Χρύσα Ρώπα και όπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα πολύ γρήγορα πέρασε στο θέμα των ημερών, σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου. Η ηθοποιός δεν έκρυψε την οργή της και την περισσότερη ώρα ο τόνος της ήταν ιδιαίτερα έντονος.

«Περπατώ στον δρόμο και βλέπω έναν κύριο με ένα παιδί και νομίζω ότι ο κύριος κακοποιεί το παιδί. Δεν είμαι σε μια ψύχραιμη κατάσταση, δεν μπορώ να ορίσω το μυαλό μου. Ξέραμε ότι ζούμε σε μια συντηρητική και φοβική κοινωνία. Κουκουλώνει ένα σωρό πράγματα. Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που δεν μιλάνε;

Αυτό που συμβαίνει με τον κορωνοϊό, εμείς το ζούμε μια ζωή. Εγώ είμαι το προϊόν. Τι θα κάνω αν δεν έχω δουλειά. Αυτά είναι μαγαζάκια, δεν είναι θεατρίνοι.

Τι θα πει μεγάλος και μικρός ηθοποιός; Δηλαδή οι άνθρωποι που παίζουν μικρό ρόλο τι είναι; Ατάλαντοι; Αυτοί δεν έχουν θέατρα, έχουν επιχειρήσεις», είπε η Χρύσα Ρώπα και αποκάλυψε:

«Ένας παραγωγός που έχει όλα τα θέατρα, πριν 5 χρόνια με απέκλεισε με το επιχείρημα «μην την πάρετε αυτή, δεν μαθαίνει λόγια». Μετά από 45 χρόνια».

Ξέσπασε η Χρύσα Ρώπα.

Στη συνέχεια, η Χρύσα Ρώπα «εξερράγη» και έφυγε και η κουβέντα που τάραξε την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. «Μετά από αυτό έφυγα τρέχοντας στο Παρίσι. Γύρισα μετά από ενάμιση χρόνο να ζητήσω τα εργατικά και μου είπε «τόσο». Του λέω «δεν είναι τόσο» και είχα τα χαρτιά. Την που…σες! Συγγνώμη! Συγγνώμη! Συγγνώμη! Τελείωσε! Και το λέω εγώ, φαντάσου ένα παιδί που ξεκινάει τώρα. Φαντάσου ένα παιδί που αμφισβητείται».

«Ζητώ συγγνώμη από τα κορίτσια. Αν το ήξερα δεν θα πήγαινα. Ζητώ συγγνώμη γιατί εμείς τους στηρίξαμε όλους αυτούς», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Δεν ήξερα ποτέ τίποτα. Μπροστά μου δεν έτυχε τίποτα. Έχει γίνει σε μένα όμως. Είπα «με προσβάλλει αυτό, γεια σας»! Κανείς δεν με υπερασπίστηκε τότε, κανείς!», εξομολογήθηκε η Χρύσα Ρώπα.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share