Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αλέξης Κούγιας σε Κατερίνα Καινούργιου: "Αναφερόμουν σε άλλη κυρία - παρουσιάστρια"

Προσπαθεί να τα μαζέψει

1 Μαρτίου 2021 18:01
Αλέξης Κούγιας σε Κατερίνα Καινούργιου:

Αλέξης Κούγιας: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τον Αλέξη Κούγια και την Κατερίνα Καινούργιου και ειδικά για όσα είπε ο πρώτος σε δηλώσεις του.

Σημειώνεται ότι ο Μάριος Αθανασίου μέσα από συνέντευξη του μίλησε για καταστάσεις που έχουν γίνει μπροστά στα μάτια του και τις σταμάτησε.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με τα σχόλια που έκανε για την "κυρία παρουσιάστρια του Open".

Η απάντηση του Κούγια.

Αλέξης Κούγιας: Η απάντηση του στην Κατερίνα Καινούργιου

Ειδικότερα ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας στην οποία «φωτογράφιζε» την Κατερίνα Καινούργιου και στην οποία απειλούσε με μηνύσεις.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα».

Η παρουσιάστρια του Open, η οποία «αναγνώρισε» τον εαυτό της στη δήλωση αυτή του Αλέξη Κούγια, αναφέρθηκε στον «αέρα» της εκπομπής που παρουσιάζει, στο συγκεκριμένο θέμα και έστειλε «μήνυμα» στον ποινικολόγο.

Τι είπε ο Κούγιας.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Έχω σοκαριστεί, ποιος νομίζει ότι είναι; Θα πει για το πώς χειρίζομαι την προσωπική μου ζωή; Για να θυμηθούμε πώς έχει χειριστεί στο παρελθόν ο κύριος Κούγιας την προσωπική του ζωή. Δεν σας φοβόμαστε κύριε Κούγια. Και για το ήθος μερικών ανθρώπων, που μας θίγεται τώρα μέσα στην ανακοίνωσή σας, επιφυλασσόμαστε κι εμείς, δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος που υπάρχει».

Τώρα, ο Αλέξης Κούγιας επανήλθε με νέα προσωπική του δήλωση στην οποία διευκρινίζει πως δεν αναφερόταν στην Κατερίνα Καινούργιου αλλά σε άλλη παρουσιάστρια του Open.

Στην προσωπική δήλωση του προς την Κατερίνα Καινούργιου, ο Αλέξης Κούγιας γράφει χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρίαπαρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share