Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Έξαλλη η Ματίνα Νικολάου για Λιγνάδη-Κούγια: «Δεν τους μπορώ, δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι»

Δεν έκρυψε την οργή της η ηθοποιός

28 Φεβρουαρίου 2021 15:01
Έξαλλη η Ματίνα Νικολάου για Λιγνάδη-Κούγια: «Δεν τους μπορώ, δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Το θυμό της για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μιλώντας και για τον Αλέξη Κούγια, δεν έκρυψε η Ματίνα Νικολάου, με την ηθοποιό να επισημαίνει στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στην κοινωνία μας.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για όσα συμβαίνουν με τις καταγγελίες στο θεάτρο, την υπόθεση Λιγνάδη και τον χαρακτηρισμό «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» που υπήρχε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την υπερασπιστική γραμμή του σκηνοθέτη, με τον ποινικολόγο επίσης να συνεχίζει την επίθεση στον Σπύρο Μπιμπίλα.

Ματίνα Νικολάου: Η «έκρηξη» για τους Λιγνάδη-Κούγια

«Ούτε εγώ τον έχω καταλάβει τον όρο. Να σου πω κάτι; Δε μπορώ καθόλου τον Κούγια. Δε με νοιάζει τι θα πει, δε θέλω να τον ακούω. Είμαι σίγουρη ότι δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Δε με αφορούν. Πρέπει να αλλάξει όλο αυτό. Δε μπορείς να βγαίνεις και να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς, δε γίνεται. Πρέπει να κοπεί μαχαίρι. Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, δεν έχει να κάνει με τη θέση που έχεις» είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι να μην αφήνουμε ανθρώπους που πιστεύουν αυτό να κυριαρχούν σε οποιοδήποτε επίπεδο. Πολύ στενάχωρα όλα αυτά που γίνονται. Πιστεύω ότι θα αλλάξει λίγο, πρέπει να το πάρουμε πάνω μας. Αισθάνομαι υπεύθυνη γι’ αυτό που συμβαίνει. Είμαι στην ηλικία που είμαι, έχω αποκτήσει ένα παιδί. Έχω μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει. Και ο καθένας από εμάς πρέπει να έχει ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share