Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Νικόλας Στραβοπόδης: «Δεν είμαι βιαστής, ήταν ερωτευμένος μαζί μου»

Τι απαντά για τη σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη;

28 Φεβρουαρίου 2021 14:26
«Έσπασε» τη σιωπή του ο Νικόλας Στραβοπόδης: «Δεν είμαι βιαστής, ήταν ερωτευμένος μαζί μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νικόλας Στραβοπόδης μίλησε για τις καταγγελίες του Δημήτρη Άνθη έναντίον του, επισημαίνοντας πως σε καμία περίπτωση δεν είναι βιαστής, αλλά αντιθέτως το θύμα ήταν ερωτευμένος μαζί του.

«Δεν είμαι βιαστής» δηλώνει ο ηθοποιός που φέρεται να βίασε τον Δημήτρη Άνθη, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε ο τελευταίος μετά την εξομολόγηση όσων έζησε.

Ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ», Πέτρος Κουσουλός, όπου μίλησε ο ηθοποιός, ανέφερε τις λεπτομέρειες της συνέντευξης. Ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει ότι ο μηνυτής του ο οποίος τον εγκαλεί για βιασμό, λέει ψέματα για τον χρόνο, για τον τόπο αλλά και για το τι πραγματικά συνέβη στο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει o Νίκος Στραβοπόδης και προκύπτει από επίσημα στοιχεία τα οποία προσκόμισε ο δικηγόρος του Μανώλης Ροδουσάκης, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, η γνωριμία με τον Άνθη δεν έγινε το 2006, όπως εκείνος ισχυρίζεται στην μήνυση, αλλά το 2004 και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι το μαγαζί το οποίο ισχυρίζεται ο Άνθης ότι γνωρίστηκαν είχε κλείσει από το 2005.

Επιπλέον, ο Νίκος Στραβοπόδης ισχυρίζεται ότι το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη το 2004 αλλά δεν πρόκειται για βιασμό ή σεξουαλική κακοποίηση αλλά για συναινετική ερωτική συνεύρεση δύο 20χρονων τότε ανδρών, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει ότι ο Δημήτρης Άνθης ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση όταν μπήκαν στο σπίτι, αφού πρώτα του δήλωσε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του.

Νικόλας Στραβοπόδης: Αυτή ήταν η σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη

O ηθοποιός δήλωσε ότι δεν υπήρξε μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά ότι έκανε ένα σεμινάριο μαζί του.

Επίσης, είπε ότι δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη σχέση, ότι ήταν καθαρά επαγγελματική και ότι ο Λιγνάδης είχε φιλική σχέση με όλους τους μαθητές του.

Πηγή: In.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share