Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Σοκάρει η Κατερίνα Τσαβάλου με την αποκάλυψη της: "Έχω δεχθεί δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση" (video)

"Υπάρχουν πάνω από 200 καταγγελίες στο ΣΕΗ"

27 Φεβρουαρίου 2021 16:19
Σοκάρει η Κατερίνα Τσαβάλου με την αποκάλυψη της:

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου όλο και περισσότεροι ηθοποιοί βγαίνουν στη δημοσιότητα και αποκαλύπτουν τις άσχημες εμπειρίες που είχαν στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι η Μάρα Δαρμουσλή αποκάλυψε και εκείνη με την σειρά της την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί σε μικρότερη ηλικία.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη της η Κατερίνα Τσαβάλου αποκάλυψε τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί αλλά και τις καταγγελίες που υπάρχουν στο ΣΕΗ.

Νέα καταγγελία από την Κατερίνα Τσαβάλου.

Καταγγελίες: Η αποκάλυψη της Κατερίνας Τσαβάλου

Ειδικότερα μιλώντας στο Mega, η ηθοποιός υποστήριξε ότι είναι άδικο να γίνεται η ερώτηση αν ήταν γνωστά τα περιστατικά στα οποία φέρεται να εμπλέκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης. «Είναι άδικη ερώτηση αν είχαμε καταλάβει κάτι. Άλλο να ακούς φήμες και άλλο αυτά που ακούσαμε τώρα. Έπαθα σοκ». Παράλληλα, τόνισε ότι τα περιστατικά που αφορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν γνωστά.

«Για τις παρενοχλήσεις και την εργασιακή βία, για τους ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί, όντως τα ξέραμε. Είχα ακούσει την καταγγελία για τον ηθοποιό που ξυλοκοπούνταν στην παράσταση» είπε, υπογραμμίζοντας ότι «είναι η ώρα να βγουν όλα στο φως. Το θέατρο είναι φως». «Πιστεύω ότι θα αλλάξει το θέατρο. Θα μπουν όρια. Για τις νέες γενιές θα είναι καλύτερα» πρόσθεσε.

Αναφορικά με τα όσα υποστηρίζει ο Δημήτρης Λιγνάδης στην απολογία του για το ΣΕΗ και τον Σπύρο Μπιμπίλα, η κ. Τσάβαλου σημείωσε ότι ήταν «τρελό φάουλ» η επίθεση στο ΣΕΗ και στον πρόεδρό του. «Ο Μπιμπίλας είναι ένας άνθρωπος που είναι το ΣΕΗ, η ψυχή του. Είναι πολύ καλός ηθοποιός. Είναι ο άνθρωπος που βοηθά κόσμο, συναδέρφους. Χάρη σε αυτόν λειτουργεί το σωματείο. Για τον Σπύρο Μπιμπίλα συσπειρωθήκαμε, είμαστε μαζί του» τόνισε.

Παράλληλα, προανήγγειλε δε ότι υπάρχουν 200 καταγγελίες για περιστατικά βίας και παρενόχλησης στο ΣΕΗ και πως σύντομα θα βγουν άλλες δύο – τρεις υποθέσεις στην δημοσιότητα.

Συνεχίζονται οι καταγγελίες.

"Έχω δεχθεί δυο φορές σεξουαλική παρενόχληση"

Επιπλέον, η Κατερίνα Τσάβαλου αναφέρθηκε σε δικές της άσχημες εμπειρίες από τον χώρο του θεάτρου: «Δύο φορές έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση γενικά στη ζωή μου. Όμως έχω υποστεί εργασιακή βία. Πήγαινα στη δουλειά, δεν με άφηνε παίξει, μου έλεγε την ώρα της παράστασης "πώπω πως παίζεις έτσι, βαριέμαι". Το θέατρο ήταν γεμάτο. Το είχα πει στους δικούς μου, σκέφτηκα να φύγω αλλά ήμουν επαγγελματίας ηθοποιός. Ήμουν 2 χρόνια με κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή επειδή δεν μπορούσα να το εξωτερικεύσω».

«Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε τέτοια δεν τους ενδιαφέρει να ζητήσουν συγγνώμη αλλά να μην αποκαλυφθούν και να σώσουν ότι μπορούν να δώσουν» ανέφερε σχετικά με τις υποθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας. «Να μη φοβόμαστε, να μιλάμε, το ΣΕΗ, είναι εδώ» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share