Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021

«Ρουκέτες» Ρώμα για Λιγνάδη: «Κατρακυλά από την κορυφή του κόσμου στον πάτο»

Νέα «πυρά» από τον ηθοποιό και σεναριογράφο

27 Φεβρουαρίου 2021 13:59
«Ρουκέτες» Ρώμα για Λιγνάδη: «Κατρακυλά από την κορυφή του κόσμου στον πάτο»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Τις δικές του «ρουκέτες» άφησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη ο Χάρης Ρώμας, με το σεναριογράφο να μην χαρίζεται στο σκηνοθέτη, τονίζοντας πως ο λόγος της συμπεριφοράς, για την οποία καταγγέλλεται, είναι πως δεν μπόρσε να διαχειριστεί την εξουσία, που του προέκυψε, με καλοπροαίρετο τρόπο.

Ο κορυφαίος ηθοποιός, που δεν έχει κρύψει την ευαισθητοποίησή του για όσα συμβαίνουν, μίλησε για όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στον χώρο του θεάτρου, με συνέντευξη που δίνει στο Secret των Παραπολιτικών και τον Γιάννης Ξυνόπουλο.

Χάρης Ρώμας για Λιγνάδη

Χάρης Ρώμας: Τα νέα «πυρά» του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Για την ακραία περίπτωση του σκηνοθέτη ηθοποιού που φέρεται κατηγορούμενος για ψυχολογική χειραγώγηση και βιασμό ανηλίκων, ο Χάρης Ρώμας σχολίασε: «Φαντάστηκα ότι είναι ανυπόστατες κακοήθειες. Τελικά, χρειάστηκα να βγουν μπροστά γενναία κάποιοι και να καταγγείλουν αυτά που κατήγγειλαν για να ξεκινήσει η κάθαρση».

Για το κακόβουλο δημοσίευμα που αφορούσε το πρόσωπό του, ο Χάρης Ρώμας απάντησε: «Όταν διάβασα τον ισχυρισμό της «εφημερίδας» αυτής, ήταν σαν να μου έλεγαν ότι είμαι Αρειανός και θα βομβαρδίσω τον Πλούτωνα -τόσο άσχετο ήταν αυτό το δημοσίευμα με τη ζωή μου και την προσωπικότητά μου. Μετά το σοκ, λοιπόν, έπρεπε να κινηθώ στη συνέχεια με τους δικηγόρους μου αστικά και ποινικά, παρότι η συγκεκριμένη φυλλάδα και ο συγκεκριμένος ρυπαρογράφος, που κρύβεται από πίσω της, είναι γνωστό ότι ανήκουν στα κατακάθια της δημοσιογραφίας. Όσο ανυπόστατο, όμως, κι αν είναι το κατάπτυστο δημοσίευμα, δεν παύει να είναι ένα πρωτοσέλιδο, που σε κάποιους, λίγους, αφελείς ή αρρωστημένους εξυπνάκηδες, δημιουργεί φαντασιώσεις και συνειρμούς».

Τέλος, αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε: «Να που η ανθρώπινη φύση μάς εκπλήσσει, δυστυχώς όχι πάντα ευχάριστα. Ο συγκεκριμένος, ακολουθώντας τη μοίρα των τραγικών ηρώων που του άρεσε να σκηνοθετεί και να ερμηνεύει, όπως ο Μάκβεθ, μέθυσε από την απόλυτη εξουσία, την καταχράστηκε και κατρακυλάει τώρα από την κορυφή του κόσμου στον πάτο, στον διασυρμό και στην πλήρη απαξίωση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share