Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Συγκινεί η Αγγελική Λάμπρη: «Ένιωσα μόνη, φοβόμουν…»

Συγκλονίζει η ηθοποιός με την εξομολόγησή της

27 Φεβρουαρίου 2021 12:39
Συγκινεί η Αγγελική Λάμπρη: «Ένιωσα μόνη, φοβόμουν…»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συγκινητική ήταν η εξομολόγηση της Αγγελικής Λάμπρη για το περιστατικό προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, που κατήγγειλε για γνωστό σκηνοθέτη μαζί με τις Τζένη Μπότση και Λουκία Μιχαλά, τονίζοντας πως ένιωθε μόνη της και φοβόταν.

Η ηθοποιός, που έκανε και μια αποκάλυψη για το Survivor πρόσφατα, μίλησε στην εκπομπή «After Dark» του ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας στον Θέμη Γεωργαντά, ότι ήθελε μεν να αντιδράσει, αλλά το κλίμα ήταν τέτοιο, που δεν άφηνε να αποκαλύψει όσα επιθυμούσε. Παράλληλα, τόνισε πως είναι ώρα οι θύτες να αρχίσουν να φοβούνται και να κρύβονται.

Αγγελική Λάμπρη: Η εξομολόγηση μετά τις αποκαλύψεις της

«Είχαμε βιώσει όλες το ίδιο περιστατικό. Ήταν κάτι που ήταν μέσα μας τόσο πολύ έντονα και λέγαμε ότι κάποια στιγμή θέλουμε να βγει. Ένας από τους λόγους που έκανα αυτήν την καταγγελία μαζί με τα κορίτσια, ήταν επειδή τότε ένιωσα πολύ θυμό κι οργή που δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή με αφορμή την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Συμβαίνει αυτό εδώ και πολλά χρόνια και κάνουμε ότι δεν συμβαίνει. Ένιωσα πολύ μόνη μου και φοβόμουν αλλά ήθελα να αντιδράσω. Αν το είχα πει νωρίτερα δεν θα είχαν έρθει σε αυτήν την θέση πολλά κορίτσια που έχουν τελειώσει την δραματική σχολή. Ο στόχος ήταν να ενθαρρύνουμε θύματα. Ντροπή και φόβο θα νιώθουν μόνο οι θύτες κι ήρθε η ώρα να κρυφτούν.

Δεν ξέρεις πόσα μηνύματα πήρα κι έκλαιγα. Μου έλεγαν μπράβο γιατί μπορούν να μιλήσουν. Κανείς δεν είναι μόνος. Πρέπει να μιλάμε. Είμαστε σε τσουνάμι και θα έρθει το φως και μια κάθαρση. Οποιοσδήποτε θα έχει σαν σκέψη μια παραβατική συμπεριφορά ή σωματική, λεκτική και σεξουαλική βία, δεν θα το κάνει πράξη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share