Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτική η Ζέτα Μακρυπούλια: "Ο Σπύρος Μπιμπίλας εκλέχθηκε πρόεδρος του ΣΕΗ μετά από..."

Στο πλευρό του βρίσκεται η γνωστή ηθοποιός

26 Φεβρουαρίου 2021 19:29
Αποκαλυπτική η Ζέτα Μακρυπούλια:

Ζέτα Μακρυπούλια: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες που έχουν γίνει με αρκετούς ηθοποιούς να παίρνουν θέση σε όλα αυτα.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης πριν λίγες ώρες έφτασε στις φυλακές της Τρίπολης νωρίτερα από ότι αναμενόταν να γίνει.

Συγκεκριμένα η Ζέτα Μακρυπούλια μέσα από ανάρτηση της δήλωσε την στήριξη της στον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα σχετικά με όσα γίνονται.

Μεγάλη η στήριξη για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η στήριξη της στον ηθοποιό

Ειδικότερα η Ζέτα Μακρυπούλια με μια ανάρτηση της στα Social Media, θέλησε να υποστηρίξει τον Σπύρο Μπιμπίλα στις «κατηγορίες» που του έριξε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται στην θέση του Προέδρου του ΣΕΗ ενώ τον χαρακτήρισε και «μέτριο» ηθοποιό, στο οποίο και απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με μια «σπόντα» έδειξε την συμπαράσταση της στον ηθοποιό.

“Αν θυμάμαι καλά ο Σπύρος Μπιμπίλας εκλέχθηκε Πρόεδρος του ΣΕΗ μετά από εκλογές. Νόμιμη και αξιοκρατική διαδικασία. Δεν του έγινε κάποια απευθείας ανάθεση όπως σε άλλες περιπτώσεις…” σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ANT1.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Συνεχίζεται η στήριξη για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Χρανιώτης για Κούγια: «Ντροπή και αίσχος»

Τον ξεσήκωμο του συνόλου του καλλιτεχνικού χώρου έχει προκαλέσει η αντιμετώπιση των Δημήτρη Λιγνάδη και Αλέξη Κούγια στην πολύκροτη υπόθεση, που απασχολεί το πανελλήνιο, με τον Γιώργο Χρανιώτη επίσης να αφήνει «πυρά» για τον γνωστό ποινικολόγο.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος από το πρώτο λεπτό εκφράστηκε κατά της Λίνας Μενδώνη και του Δημήτρη Λιγνάδη, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση για την επίμαχη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», απαντώντας πρόσφατα και στα λόγια του Σταμάτη Γονίδη.

Γιώργος Χρανιώτης: Η δική του απάντηση στον Αλέξη Κούγια

«Σε μια δημοκρατία, ακόμα και όταν καταντάει να είναι περισσότερο επιλεκτική παρά κοινοβουλευτική, όλοι πρέπει να μπορούν να έχουν το δικαίωμα της υπεράσπισης του εαυτού τους. Ισονομία. Κανένας όμως δεν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να το κάνει με τρόπο που να απαξιώνει και να υποβιβάζει όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους, προς ίδιο συμφέρον, καταργώντας ουσιαστικά, οποιαδήποτε αξία αυτής της δημοκρατίας», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.

Χρανιώτης για Κούγια στο Instagram

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share