Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ρουκέτες» από τον Γιώργο Γαρνάβο: «Σκηνοθέτης εξυμνούσε την παιδοφιλία»

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον ηθοποιό

26 Φεβρουαρίου 2021 17:28
«Ρουκέτες» από τον Γιώργο Γαρνάβο: «Σκηνοθέτης εξυμνούσε την παιδοφιλία»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Ρουκέτες» έριξε ο Γιώργος Γαρνάβος στην εκπομπή «T-Live», με τον γνωστό ηθοποιό να αναφέρεται σε όλες τις καταγγελίες, που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, φέρνοντας στη δημοσιότητα δική του μαρτυρία, αναφέροντας πως υπήρχε σκηνοθέτης, ο οποίος εξυμνούσε την παιδοφιλία.

Ο ίδιος δήλωσε υποστηρικτής του ελληνικού #MeToo, επισημαίνοντας πως είναι πολλά τα περιστατικά, που έχουν λάβει τόπο στον χώρο της υποκριτικής, μην κρύβοντας το σοκ, που ακόμη βιώνει εξαιτίας όσων έλεγε ο σκηνοθέτης, τη στιγμή που υπάρχει νέα καταγγελία για καταξιωμένο ηθοποιό.

Γιώργος Γαρνάβος: Νέα αποκάλυψη για σκηνοθέτη

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην εκπομπή σας, καθώς ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι πρέπει να ασχοληθούμε με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο. Δεν είναι ο ρόλος μου θεσμικός, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που υποστηρίζω το Metoo. Εγώ καταγγέλλω κάποια πράγματα, δεν θέλω όμως να καταδικάσω ή να υποθάλψω κανέναν. Ούτε λέω ονόματα ούτε πρόκειται να πω. Μεταξύ μας, βέβαια, στο Σωματείο λέμε ονόματα για να ξέρουμε ποιοι είναι. Τουλάχιστον, να έχουμε μία black list» ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Γαρνάβος είπε ότι «δεν έχει ζήσει μόνο μία μαρτυρία, αλλά είναι περισσότερες. Για παράδειγμα, μία που είχα αναφέρει για μεγάλο όνομα στο χώρο ήταν εκβιασμός. Δεν έφτασε στο σημείο του βιασμού, αλλά του εκβιασμού. Αν έκανα αυτό που ήθελε καλώς, αν όχι δεν θα έπαιρνα τον ρόλο. Ήταν σεξουαλικής φύσεως αυτά που μου ζητούσε να του κάνω. Αυτό φάνηκε γιατί κανείς δεν πήρε τηλέφωνο για κανέναν ρόλο. Επίσης, δύο χρόνια μετά τον συνάντησα μεθυσμένο σε ένα μπαρ, που δούλευα, και μου είπε ότι αυτό αξίζεις επειδή δεν ενέδωσα».

Αργότερα, η Τατιάνα Στεφανίδου τον ρώτησε αν γνώριζε σκηνοθέτη που εξυμνούσε την παιδοφιλία και ο ηθοποιός απάντησε: «Ναι, αλλά είναι πολλά χρόνια πριν. Αυτό που άκουσα τότε, ήμουν και νέος, θεώρησα ότι ήταν αστείο ή κάτι άλλο και δεν κατάλαβα. Με την πάροδο του χρόνου ίσως κατάλαβα, αλλά δεν έχει σημασία γιατί δε θέλω να κατονομάσω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share