Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στην επίθεση η Αγγελική Λάμπρη: «Καθάρματα είναι ώρα να κρυφτείτε»

Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της

26 Φεβρουαρίου 2021 16:08
Στην επίθεση η Αγγελική Λάμπρη: «Καθάρματα είναι ώρα να κρυφτείτε»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στην επίθεση βρίσκεται η Αγγελική Λάμπρη, η οποία μίλησε εκ νέου για τις καταγγελίες, που έχουν βάλει «βόμβα» στον χώρο της υποκριτικής, τονίζοντας πως είναι ώρα οι θύτες να κρυφτούν και να φοβηθούν.

Η γνωστή ηθοποιός, που μεταξύ άλλων κατήγγειλε πασίγνωστο ηθοποιό για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, μίλησε στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά, η οποία θα προβληθεί μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (27/2), και αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να καταθέσει την εμπειρία της, τη στιγμή που ήρθε νέα καταγγελία για τον ίδιο άνθρωπο.

Αγγελική Λαμπρή: Η εξομολόγησή της μετά την καταγγελία

«Ένας από τους λόγους, που έκανα την καταγγελία, ήταν ο θυμός που με διακατείχε για το γεγονός, ότι δεν αντέδρασα. Όλα αυτά συμβαίνουν εδώ και χρόνια κι εμείς υποκρινόμαστε, ότι δε γίνεται τίποτα.

Μετανιώνω, που δε μίλησα νωρίτερα, γιατί πολλά κορίτσια δε θα έρχονταν στην ίδια θέση. Ελπίζω, όι η ντροπή και ο φόβος θα κυριεύει πια τους θύτες. Θα ψάχνουν μέρος να κρυφτούν. Έρχεται μια κάθαρση, όπου δε θα είναι ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά ενός τρελού, επειδή τυχαίνει να είναι μεγάλος ηθοποιός», ανέφερε η ίδια στο βίντεο, που έδωσε ως trailer ο ΣΚΑΪ.

Survivor 4: Απάντηση «κόλαφος» της Αγγελικής Λάμπρη για τα χρήματα που παίρνουν οι Διάσημοι (Video)

Survivor 4: Μια απάντηση «κόλαφο» έδωσε η Αγγελική Λάμπρη για τα χρήματα που λαμβάνουν οι διάσημοι κάθε εβδομάδα παραμονής τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η επιτυχημένη ηθοποιός λοιπόν, μιλώντας στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, ρωτήθηκε για τις αμοιβές αυτές, ωστόσο δεν επιβεβαίωσε αλλά και ούτε διέψευσε την είδηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share