Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Πυρ και μανία με δημοσιογράφο ο Πέτρος Λαγούτης: «Η ερώτησή σου μου θυμίζει…»

Υπερασπίστηκε τον Σπύρο Μπιμπίλα «ως μέτριος επαγγελματίας ομοφυλόφιλος»

26 Φεβρουαρίου 2021 14:33
Πυρ και μανία με δημοσιογράφο ο Πέτρος Λαγούτης: «Η ερώτησή σου μου θυμίζει…»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πυρ και μανία έγινε με δημοσιογράφο ο Πέτρος Λαγούτης, με το γνωστό ηθοποιό να υπερασπίζεται μπροστά στις κάμερες τον Σπύρο Μπιμπίλα στη διαμάχη του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά μια ερώτηση να τον κάνει έξαλλο.

«Εγώ έχω έρθει εδώ να συγχαρώ ως μέτριος κι εγώ επαγγελματίας ομοφυλόφιλος τον μέτριο επαγγελματία ομοφυλόφιλο πρόεδρο του σωματείου μας και να τον στηρίξουμε όλοι, μας ένωσε όλους πάλι.

Από εκεί και πέρα δεν θέλω να μιλήσω για τον κύριο Λιγνάδη, οι φερόμενες ως πράξεις του κινητοποίησαν όλο τον κόσμο. Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να ακουστεί δυνατά στην κυβέρνηση και στην εκάστοτε κυβέρνηση είναι ότι επιτέλους έχει έρθει η ώρα να αλλάξουν κάποιοι νόμοι που αφορούν την παιδεραστία.

Αποδεικνύεται πια ότι στην κοινωνία που ζούμε το σύστημα αξιών είναι τέτοιο που θέλει άλλους νόμους», είπε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης, με τον Σωτήρη Τσαφούλια να υπερασπίζεται με... διαφορετικό τρόπο τον πρόεδρο του ΣΕΗ.

Πέτρος Λαγούτης: Η ερώτηση που τον έκανε έξω φρενών

«Όλοι οι ηθοποιοί γνωρίζατε κάποια πράγματα και δεν μιλούσατε. Αυτό είναι κάτι πολύ βασικό, έτσι δεν είναι;», ρώτησε ο ρεπόρτερ και ο ηθοποιός απάντησε: «Αυτή η ερώτηση μου θυμίζει το “γιατί τώρα;”. Δεν γνωρίζαμε. Μπορεί να είχα ακούσει κάποιες φήμες για τον κύριο Λιγνάδη, αλλά όχι για τέτοια πράγματα.

Άλλο γνωρίζεις, άλλο έχεις ακούσει κάτι. Μην το πάμε εκεί, είναι πολύ κρίμα να το πηγαίνετε εκεί. Είναι πολύ άσχημο αυτό και το σταματάω. Επιτεθήκατε και σε συναδέλφους γι’ αυτό που με ρωτήσατε και δεν θα πω όνομα γιατί δεν θέλω να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share