Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτα «πυρά» από Βάσια Τριφύλλη: «Ατάλαντε Λιγνάδη κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα»!

Φοβερή επίθεση της ηθοποιού

26 Φεβρουαρίου 2021 11:40
Απίστευτα «πυρά» από Βάσια Τριφύλλη: «Ατάλαντε Λιγνάδη κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα»!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Το σύνολο του χώρου των ηθοποιών έχει αντιδράσει στην αήθη επίθεση του Δημήτρη Λιγνάδη προς τον Σπύρο Μπιμπίλα, με τη Βάσια Τριφύλλη επίσης να επιτίθεται στο σκηνοθέτη, χαρακτηρίζοντάς τον και ως… ατάλαντο.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξέφρασε τη θερμή υποστήριξή της προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου Ελλήνων Ηθοποιών, «κατακεραυνώνοντας» τον Λιγνάδη, που μεταβαίνει άμεσα στην φυλακή της Τρίπολης.

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα επίθεση από τη Βάσια Τριφύλλη

«Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο Μπιμπίλα. Εκεί τραβάω μαχαίρι, τραβάω πιστόλι. Όχι μόνο από το ΣΕΗ αλλά και από τον Μπιμπίλα. Ούτε ξέρω που το πάει ο Κούγιας. Αλλά είναι τελείως γελοίο ότι ο Μπιμπίλας έκανε σκευωρία για να χαντακώσει το Λιγνάδη. Θα έπρεπε να γελάμε ομάδον» σημείωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη χαρακτηρίζοντάς τον ατάλαντο.

«Ποιος εύρος; Ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιός ενός υπεράξιου πατέρα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσωπικά δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο. Μας ρεζίλεψε ο κ. Λιγνάδη ως ηθοποιός. Τον ήξερα από το όνομα του πατέρα του. Δεν είχα ακούσει κάτι για τον κ. Λιγνάδη» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Καρφί» Μπιμπίλα μετά την προφυλάκιση Λιγνάδη: «Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ... Λυπάμαι Δημήτρη» (photo)

Με μια μεταμεσονύχτια ανάρτησή του στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε τα τεκταινόμενα με τον Δημήτρη Λιγνάδη μετά την απόφαση προφυλάκισής του, που ελήφθη στις 2.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, γράφοντας τα εξής:

«Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή … μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. Πρόσφατα, εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης… Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας… Λυπάμαι Δημήτρη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share