Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

«Καρφί» Μπιμπίλα μετά την προφυλάκιση Λιγνάδη: «Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ... Λυπάμαι Δημήτρη» (photo)

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΕΗ

26 Φεβρουαρίου 2021 09:40
«Καρφί» Μπιμπίλα μετά την προφυλάκιση Λιγνάδη: «Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ... Λυπάμαι Δημήτρη» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με μια μεταμεσονύχτια ανάρτησή του στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε τα τεκταινόμενα με τον Δημήτρη Λιγνάδη μετά την απόφαση προφυλάκισής του, που ελήφθη στις 2.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, γράφοντας τα εξής:

«Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή … μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. Πρόσφατα, εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης… Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας… Λυπάμαι Δημήτρη».

Σπύρος Μπιμπίλας: Η σαρκαστική απάντηση στον Δημήτρη Λιγνάδη για το «μέτριος ηθοποιός» (photos)

Την αναφορά στο όνομά του, ως «μέτριο ηθοποιό», όπως διατυπώθηκε στο απολογητικό υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη, θέλησε να σχολιάσει μέσω Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, απαριθμώντας τους σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου και της τέχνης με τους οποίους έχει συνεργαστεί στη διάρκεια της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, στο απολογητικό υπόμνημα προς την ανακρίτρια του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θέατρου, ο ίδιος αναφέρεται στην αντιπαράθεσή του με τη διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών «για τον τρόπο που διαχειρίζονται το σωματείο και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα».

Σπύρος Μπιμπίλας και Δημήτρης Λιγνάδης

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών σχολίασε πριν λίγο στην ανάρτησή του στο Facebook: «Το πανταχόθεν βαλλόμενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει...

Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμό. Αυτο μας τιμά και μας χαροποιεί εμάς τους "μέτριους", που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσεν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Κακλέας, Γιώργος Μεσσάλας, Κοραής Δαμάτης, Πέτρος Ζούλιας, Ελένη Μαβίλη, Νίκος Ζερβός, Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Τώνια Μαρκετάκη, Νίκος Νικολαΐδης, Λίλυ Μελεμέ, Κώστας Χαραλάμπους, Κάρολος Ζωναράς, Κώστας Λυχναράς, Μάριος Ρετσίλας και τόσοι άλλοι... Η άνοιξη θα ξανάρθει....».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share