Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Λύγισε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό…» (Video)

Οι γεμάτες νόημα δηλώσεις του

25 Φεβρουαρίου 2021 20:19
«Λύγισε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό…» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Ανδρέας Μικρούτσικος το βράδυ της Πέμπτης στις 23.00 θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha.

Στο αντίκρισμα και μόνο της φωτογραφίας του αδερφού του Θάνου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος λυγίζει, και με δάκρυα στα μάτια, μιλάει γι’ αυτόν με λόγια αγάπης.

O Ανδρέας Μικρούτσικος θα μιλήσει για όλους και για όλα: την τεράστια τηλεοπτική του πορεία και τα πανάκριβα συμβόλαια. Πως από τα εκατομμύρια βρέθηκε χωρίς ούτε ένα ευρώ και με το ψυγείο του άδειο. Ο ισχυρός του τηλεοπτικός “αντίπαλος”, Ρούλα Κορομηλά, παρεμβαίνει.

Οι γεμάτες νόημα δηλώσεις του γιου του, Στέργιου, αλλά και οι γυναίκες της ζωής του. Οι αταξίες, η «σεξουαλική επίθεση» που δέχθηκε από τραγουδίστρια, ο ρόλος του έρωτα στη ζωή του και η μεγάλη του αγάπη που χάθηκε πρόωρα. Η Σοφία Βόσσου, σε τηλεφωνική σύνδεση, μιλάει για την σχέση ζωής που έχουν χτίσει τόσα χρόνια.

Παράλληλα, τον Σεπτέμβριο του 2021 αναμένεται να επιστρέψει το πολυσυζητημένο «Big Brother», αυτή τη φορά όμως εντελώς ανανεωμένο από άποψη… παρουσίασης.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ολοκλήρωσε τον κύκλο του στο εν λόγω ριάλιτι και παρά το γεγονός πως το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου δεν σταμάτησε στιγμή να ακούγεται για τα ηνία της παρουσίασης του ερχόμενου κύκλου, φαίνεται πως ο ΣΚΑΪ έχει πολύ διαφορετικά τα πράγματα στο μυαλό του.

Σοκάρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την σύλληψη του: "Έχω πάει στο δικαστήριο..."

Ανδρέας Μικρούτσικος: Λίγες ώρες μετά την σύλληψη του που έγινε την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με την εμπειρία που είχε από το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι αφότου τον συνέλαβαν μαζί με την σύντροφο του οι Αρχές ύστερα από λίγες ώρες τον άφησαν ελεύθερο.

Συγκεκριμένα μέσα από συνέντευξη του ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε τους λόγους που έγινε η σύλληψη του αλλά και την εμπειρία που έζησε ο ίδιος.

Έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι λόγοι που τον συνέλαβαν

Ειδικότερα για την περιπέτεια της σύλληψής του αργά το απόγευμα της Πέμπτης τοποθετήθηκε ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη σύλληψη στον Alpha είπε τα εξής:

«Το ’12 κάποιος πικραμένος νόμιζε ότι τον έβριζα. Έχω πάει 35 φορές σε δικαστήρια πικραμένων που αυτά που έλεγα γενικά για τη ζωή και αυτά, νόμιζαν ότι τους βρίζω, δηλαδή εξύβριση και προφανώς τα χαρτιά δεν μου ήρθαν ποτέ από κοντά, δικάστηκα ερήμην, υπήρχε ένα καταδικαστικό, κάνανε έλεγχο, το είδαν σαν εγγεγραμμένο, πήγα το έλυσα, βρίσκομαι αυτήν την στιγμή σε έναν φίλο μου εδώ πέρα που είχα να τον δω χρόνια και μιλάμε και πίνουμε καφέ»!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Το χρονικό της σύλληψης του

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την σύντροφο του βρισκόντουσαν μέσα στο αυτοκίνητο τους στην περιοχή του Περιστερίου όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τους σταμάτησαν για έναν τυπικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του τυπικού αυτού ελέγχου της εξακρίβωσης στοιχείων που πραγματοποιήθηκε φάνηκε στο σύστημα των Αρχών πως εις βάρος του Ανδρέα Μικρούτσικου αλλά και της συντρόφου του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Η ομάδα ΔΙΑΣ πέρασε χειροπέδες και στους δυο και τους οδήγησε σε αστυνομικό τμήμα του Περιστερίου. Στην περίπτωση του Ανδρέα Μικρούτσικου, το ένταλμα που εκκρεμούσε αφορούσε καταδίκη ερήμην του για συκοφαντική δυσφήμιση. Σε ότι αφορά την σύντροφο του, το ένταλμα αφορούσε οικονομικές παραβάσεις.

Ο παρουσιαστής και η σύντροφος του, μετά την σύλληψη τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος και έδωσε την εντολή να αφεθούν ελεύθεροι με την υπόθεση τους να έχει πάρει αναβολή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share