Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μαζί σε τηλεοπτική εκπομπή;

Τι σχολίασε η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της

25 Φεβρουαρίου 2021 19:37
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μαζί σε τηλεοπτική εκπομπή;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος, σύμφωνα με φήμες τους θέλουν να έχουν δεχτεί τηλεοπτική πρόταση για μαγειρική εκπομπή.

H ηθοποιός και ο σεφ από τότε που παντρεύτηκαν το 2019 έχουν μπει στην ατζέντα καναλιών και δη της πρωινής, αλλά και της μεσημεριανής ψυχαγωγικής ζώνης!

Ο Alpha, όπως είναι γνωστό, είχε κάνει και σχετική πρόταση στην ηθοποιό, αλλά οι φήμες λένε ότι η συμφωνία τους στράβωσε για οικονομικούς λόγους.

Ωστόσο, το σενάριο να δούμε τη Βάσω Λασκαράκη στον ρόλο της παρουσιάστριας και τον άνδρα της στην κουζίνα να φτιάχνει νοστιμιές έχει και πάλι ζωντανέψει.

Αρκετά είναι τα κανάλια που έχουν προσεγγίσει το ζευγάρι για να κάνουν από μαγειρική εκπομπή, μέχρι και πρωινό και μεσημεριανό μαγκαζίνο.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της άφησε ανοιχτό το παράθυρο λέγοντας: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Ωστόσο, μας το έχουν προτείνει, δεν είναι πως δεν μας το έχουν προτείνει για μια κοινή τηλεοπτική εκπομπή με τον σύζυγό μου. Απλά, εντάξει, αυτά τα πράγματα θέλουν μια σκέψη. Δε λέω “όχι” προς το παρόν, απλώς όλα θέλουν την ώρα, τον χρόνο τους, την κατάλληλη στιγμή».

Τι έκρυβε η Βάσω Λασκαράκη για τον χωρισμό της; (Video)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο του διαζυγίου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο, αποκαλύπτοντας πως δεν έπεσε από τα σύννεφα.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη στο παρακάτω απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share