Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Καταπέλτης» ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο Αλέξης Κούγιας είναι όπως ένας ανεμιστήρας με περιττώματα» (photo)

Η αιχμηρή ανάρτηση του παρουσιαστή

25 Φεβρουαρίου 2021 18:29
«Καταπέλτης» ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο Αλέξης Κούγιας είναι όπως ένας ανεμιστήρας με περιττώματα» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη και μετά τις δηλώσεις του ποινικολόγου για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», αρκετοί cellebrities και καλλιτέχνες έχουν αντιδράσει έντονα σε εκπομπές και social media.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, έκανε σήμερα μια άκρως αιχμηρή ανάρτηση για τον Αλέξη Κούγια στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο Αλέξης Κούγιας είναι όπως ένας ανεμιστήρας με περιττώματα. Όταν τον βάλεις μπρος θα λερώσει όποιον βρεθεί μπροστά του».

«Καταπέλτης» η Άντζυ Σαμίου: «Σκέψου να με εκβίαζε ο Βοσκόπουλος και να καθόταν ο Κούγιας…»

«Καταπέλτης» υπήρξε η Άντζυ Σαμίου για όσα αναφέρει σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ο Αλέξης Κούγιας, με την ίδια να αναφέρει ένα υποθετικό περιστατικό… με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η ίδια, έχοντας επίσης κάνει μια αποκάλυψη πρόσφατα, θέλησε να «καυτηριάσει» με τον δικό της τρόπο τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου, διαλέγοντας να… τον σφάξει με το βαμβάκι.

Άντζυ Σαμίου: Η τοποθέτησή της για Κούγια-Λιγνάδη

«Σκέψου τώρα υποθετικά μιλώντας, όταν δούλευα εγώ με τον Τόλη Βοσκόπουλο στα Δειλινά, να με εκβίαζε (λέμε τώρα) κάθε βράδυ πως θα με διώξει αν δεν πάω μαζί του, ενώ στο πρώτο τραπέζι καθόταν μέρα παρά μέρα ο Κούγιας! Φαντάσου, λέμε τώρα, να τολμούσα εγώ να κάνω καταγγελία εκείνες τις εποχές, τι επάγγελμα θα έλεγε πως κάνω! Υποθετικά μιλώντας πάντα».

Άντζυ Σαμίου για Κούγια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share