Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Λιγνάδης: «Ήταν μαχαιρωμένος πισώπλατα και ζητούσε βοήθεια» - Το αιματηρό σκηνικό πριν 19 χρόνια! (Video)

Γειτόνισσα του γνωστού σκηνοθέτη θυμάται το περιστατικό που είχε συγκλονίσει την γειτονιά

25 Φεβρουαρίου 2021 17:16
Δημήτρης Λιγνάδης: «Ήταν μαχαιρωμένος πισώπλατα και ζητούσε βοήθεια» - Το αιματηρό σκηνικό πριν 19 χρόνια! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το 2002 ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι και μία γειτόνισσα του γνωστού σκηνοθέτη θυμάται το περιστατικό που είχε συγκλονίσει την γειτονιά και μίλησε αποκλειστικά για το συμβάν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN.

Η γειτόνισσα που είχε βρει τον Δημήτρη Λιγνάδη περιέγραψε τη στιγμή που είδε τον γνωστό σκηνοθέτη αιμόφυρτο από τις μαχαιριές. Ενώ, ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Λιγνάδης καθώς πριν από λίγο ξεκίνησε η απολογία του.

Όπως είπε η γειτόνισσα:

«Πάνε πάρα πολλά χρόνια από τότε. Βέβαια, όλοι εδώ στη γειτονιά θυμόμαστε το περιστατικό εκείνο γιατί μας είχε συγκλονίσει. Είχε κατέβει ο κ. Λιγνάδης μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος, από το σπίτι του και είχε έρθει μέχρι την πλατεία, εδώ που είμαστε εμείς.

Ήρθε για να ζητήσει βοήθεια. Φυσικά όλος ο κόσμος εδώ, από τα μαγαζιά γύρω γύρω, έπεσαν επάνω του να δουν τι συμβαίνει, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Κυκλοφορούσε κανονικά στην περιοχή, ήσυχος άνθρωπος.

Βέβαια, στο σπίτι υπήρχε μεγάλη κινητικότητα αλλά όλοι έλεγαν επειδή είναι γνωστός και η δουλειά του είναι να συναναστρέφεται με πολύ κόσμο, ήταν αναμενόμενο αυτό.

Είχαμε δει διάφορο κόσμο. Ξέραμε ότι ήταν και δάσκαλος, δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι. Όταν ακούσαμε όλα αυτά, πέσαμε από τα σύννεφα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share