Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η ατάκα Λιάγκα για Σαλαγκούδη και το σάστισμα της Σκορδά

Έκπληκτη έμεινε η παρουσιάστρια!

25 Φεβρουαρίου 2021 16:49
Η ατάκα Λιάγκα για Σαλαγκούδη και το σάστισμα της Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor 4, και εξήγησε πως όλα έγιναν μια χαρά αφού σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα βρει και δουλειά.

Ο παρουσιαστής από την πρώτη στιγμή εξήγησε πως η Ανθή Σαλαγκούδη είναι φίλη του και γι' αυτό το λόγο δεν έκανε αρνητικά σχόλια για εκείνη ενώ θεωρούσε άδικα τα όσα λέγονταν.

Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή, αφού προβλήθηκε το βίντεο της αποχώρησης, ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να πάρει θέση και να μιλήσει για την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Παιδιά έφυγε μια χαρά, θα βρει και δουλειά εδώ τώρα στην Ελλάδα, θα πάει να την υποδεχτεί και η επιτροπή της υποδοχής», ανέφερε. Η Φαίη Σκορδά κάπως σάστισε ωστόσο με τα λόγια του αυτά και του απάντησε μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Όταν λες εδώ, τι εννοείς;».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την Ανθή Σαλαγκούδη

Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας με την αποκάλυψη του: "Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από βουλευτή" (video)

Γιώργος Λιάγκας: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο όπου όλο και περισσότεροι ηθοποιοί αποκαλύπτουν τις εμπειρίες που είχαν στο παρελθόν από συνεργάτες τους.

Σημειώνεται ότι δύο ακόμη ηθοποιοί μέσα από αναρτήσεις τους στο Facebook αποκάλυψαν ότι έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν σκηνοθέτη και έναν σερναριογράφο.

Συγκεκριμένα μία τρομερή αποκάλυψη έγινε στο πλατό του "Πρωινού" όσο συζητούσαν το θέμα με τις καταγγελίες όπου ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

Μεγάλη ήταν η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα.

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη που τον λύγισε

Ειδικότερα σόκαρε ο Γιώργος Λιάγκας με την αποκάλυψη από την περίοδο που εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ψυχολογική βία βρισκόταν σε εξέλιξη στο "Πρωινό", ο Γιώργος Λιάγκας διέκοψε την ροή και άφησε άφωνους τους συνεργάτες του με την αποκάλυψη που έκανε στον αέρα. Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από βουλευτή μέσα στη Βουλή.

Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε, συγκεκριμένα, τα εξής: «Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί».

Δείτε το βίντεο από το 6ο λεπτό

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share