Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Σοκ για τον Γιώργο Τράγκα: Μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου

Προβλήματα για τον παρουσιαστή...

25 Φεβρουαρίου 2021 01:06
Σοκ για τον Γιώργο Τράγκα: Μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλείται για τον Γιώργο Τράγκα, καθώς ο δημοσιογράφος δέχθηκε μήνυση από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και αρμόδιο για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκη Σκέρτσο, που έριξε «πυρά» εναντίον του.

Ο Άκης Σκέρτσος κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση «που καταφανώς συνιστούν οι αδιανόητα χυδαίοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί του μέσω της εκπομπής του», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του, με τον παρουσιαστή να αφήνει κι άλλες «βόμβες» πρόσφατα σχετικά με την εξέλιξη των ελληνοτουρκικών τον τελευταίο καιρό.

Μήνυση Άκη Σκέρτσου στον Γιώργο Τράγκα

Γιώργος Τράγκας: Η μήνυση από τον Άκη Σκέρτσο

«Υπέβαλα σήμερα μήνυση κατά του Γιώργου Τράγκα για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος μου που καταφανώς συνιστούν οι αδιανόητα χυδαίοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί του μέσω της εκπομπής του, στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό “Crash Radio” ότι δήθεν με «εντολή του Πρωθυπουργού ενεργούσα ως διακινητής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων προκειμένου να τύχουν σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης» .

Τα εξωφρενικά ψεύδη του και η αήθης συκοφαντική επίθεση του σε βάρος του Πρωθυπουργού και εμού προσωπικά δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με τη θεμιτή δημόσια κριτική, ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας, ρυπαίνουν τη δημόσια σφαίρα, συνιστούν κραυγαλέα συκοφαντία που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητά μου και τις αξίες που υπηρετώ.

Η ρητορική απαξίωση τέτοιων αισχρών και ανυπόστατων αναφορών δεν αρκεί. Δεν μπορούμε να αδιαφορούμε όταν βάλλονται οι θεσμοί της δημοκρατίας. Η ανοχή τέτοιων επιθέσεων εκκολάπτει το αυγό του φιδιού και υπονομεύει το φρόνημα των δημοκρατικών πολιτών.

Η καταδίκη τους πρέπει να είναι πλήρης, απόλυτη και σύμφωνη με τις επιταγές του κράτους δικαίου, που προστατεύει την αξιοπρέπεια της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου από τέτοιες επιθέσεις. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι τέτοια φαινόμενα συκοφαντικής δυσφήμισης θα περιοριστούν στο μέλλον.

Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη στην οποία προσφεύγω, ως το μοναδικό καταφύγιο απέναντι σε τέτοιες συκοφαντικές επιθέσεις, όπως οφείλει να κάνει κάθε πολίτης που πιστεύει ότι θίγεται ο πυρήνας της ηθικής και αξιακής του υπόστασης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share