Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Καταπέλτης» η Άντζυ Σαμίου: «Σκέψου να με εκβίαζε ο Βοσκόπουλος και να καθόταν ο Κούγιας…»

Η υπόθεσή της... που «τσακίζει»

24 Φεβρουαρίου 2021 18:38
«Καταπέλτης» η Άντζυ Σαμίου: «Σκέψου να με εκβίαζε ο Βοσκόπουλος και να καθόταν ο Κούγιας…»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Καταπέλτης» υπήρξε η Άντζυ Σαμίου για όσα αναφέρει σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ο Αλέξης Κούγιας, με την ίδια να αναφέρει ένα υποθετικό περιστατικό… με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η ίδια, έχοντας επίσης κάνει μια αποκάλυψη πρόσφατα, θέλησε να «καυτηριάσει» με τον δικό της τρόπο τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου, διαλέγοντας να… τον σφάξει με το βαμβάκι.

Άντζυ Σαμίου: Η τοποθέτησή της για Κούγια-Λιγνάδη

«Σκέψου τώρα υποθετικά μιλώντας, όταν δούλευα εγώ με τον Τόλη Βοσκόπουλο στα Δειλινά, να με εκβίαζε (λέμε τώρα) κάθε βράδυ πως θα με διώξει αν δεν πάω μαζί του, ενώ στο πρώτο τραπέζι καθόταν μέρα παρά μέρα ο Κούγιας! Φαντάσου, λέμε τώρα, να τολμούσα εγώ να κάνω καταγγελία εκείνες τις εποχές, τι επάγγελμα θα έλεγε πως κάνω! Υποθετικά μιλώντας πάντα».

Άντζυ Σαμίου για Κούγια

Άντζυ Σαμίου: «Είχα μια συνάδελφο που το βiτσιο της ήταν να “κοιμάται” με παντρεμένους ενώ οι γυναίκες τους έκλαιγαν στο σπίτι»

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook, η Άντζυ Σαμίου έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη, για συνάδελφό της τραγουδίστρια της οποίας όμως δεν αποκάλυψε το όνομα.

Η τραγουδίστρια έκανε αποκαλύψεις για μια τραγουδίστρια που “σήμερα χαίρει σεβασμού και εκτίμησης” η οποία είχε ιδιαίτερες προτιμήσεις στους παντρεμένους. Μάλιστα δεν έμενε μόνο εκεί αλλά της άρεσε να “βασανίζει” και τις συζύγους του με απίστευτο τρόπο…

Διάβασε όσα έγραψε:

Θυμάμαι κάποτε μια συνάδελφο με ιδιαίτερες προτιμήσεις στους παντρεμένους. Τους είχε πάντα δυο δυο η τρεις τρεις. Το βiτσιο της ήταν να “κοιμάται” μαζί τους ενώ οι γυναίκες τους έκλαιγαν στο σπίτι. Της ανέβαζε την λiμπιντο, όπως έλεγε! Στον έναν είχε απαγορεύσει να δίνει λεφτά στα ανήλικα παιδιά του σε σημείο να μην έχουν γάλα να πιούν και η μάνα τους να παρακαλεί δεξιά κι αριστερά για ελεημοσύνη. Στον άλλον τηλεφωνούσε στην 8 μηνών έγκυο γυναίκα του, και της έλεγε να τον χωρίσει γιατί τον θέλει εκείνη. Κι άλλα πολλά αηδιαστικά χούγια είχε πάντα με δεσμευμένους… Αλλά ο χρόνος τα σβήνει όλα… σήμερα χαίρει σεβασμού και εκτίμησης, γιατί η νύχτα κρύβει καλά τα μυστικά της.

Άντζυ Σαμίου: «Είχα μια συνάδελφο που το βiτσιο της ήταν να “κοιμάται” με παντρεμένους ενώ οι γυναίκες τους έκλαιγαν στο σπίτι»

Άντζυ Σαμίου: Ο γάμος στα 17, η αηδία για τις πίστες, ο παντρεμένος που τη ξεγέλασε και η μάχη με τις ουσίες

Η Άντζυ Σαμίου υπήρξε εξαιρετικά δημοφιλής κατά την δεκαετία του ’90, τότε που στις μεγάλες πίστες ανθούσε το ελληνάδικο.

Η οικογένειά της Άντζυ Σαμίου προέρχεται από τη Σμύρνη κι ο παππούς της διατηρούσε εργοστάσιο κατασκευής σαπουνιών. Κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Καταστροφής οι Τούρκοι συνέλαβαν τον παππού της και στη συνέχεια τον έπνιξαν μέσα στα μεγάλα καζάνια όπου έβραζε το σαπούνι!

Ο γάμος στα 17

Η Αντζυ Σαμίου παρόλο που απέχει από τις πίστες τα τελευταία δέκα χρόνια, εξακολουθεί να έχει χιλιάδες ακολούθους στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, να τις κάνουν like για τα εύστοχα post της και να της αναφέρουν πόσο τους λείπει .

Πριν από λίγες μέρες η Άντζυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποφάσισε να μοιραστεί ένα προσωπικό της μυστικό. Ένας γάμος που έγινε όταν η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν μόλις 17 χρονών,πριν ακόμη δηλαδή αποφασίσει να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Άντζυ Σαμίου: Ο γάμος στα 17, η αηδία για τις πίστες, ο παντρεμένος που τη ξεγέλασε και η μάχη με τις ουσίες

Ετοιμαζόμουν να παντρευτώ έναν… παντρεμένο!

Ο άντρας τον οποίο ερωτεύτηκε, την ξεγέλασε και τελικά τίποτα δεν ίσχυε από όσα της είχε πει. Η Άντζυ Σαμίου το 2010 αυτοσαρκάζεται και τα αποκαλύπτει όλα για να μην υπάρξουν κι άλλα θύματα. Συγκεκριμένα είχε πει: “Έπεσα θύμα κι εγώ ενός ανθρώπου με διπλή ζωή που έπαιξε καλά το ρόλο του εις βάρος μου κι εις βάρος της οικογένειάς μου. Γιατί βλέπεις δεν αρκέστηκε στο να κατακτήσει εμένα, αλλά και όλη την οικογένεια μου. Έλεγε πως δεν είχε ποτέ οικογένεια, πως ήταν σε διάσταση για χρόνια από τη σύζυγό του γιατί δεν ήταν καλή μητέρα και περίμενε να βγει το διαζύγιό του. Μου έδινε φωτογραφίες του παιδιού και υποσχόταν σύντομα να το γνωρίσω γιατί σύντομα θα παντρευόμασταν και θα μέναμε μαζί. Ψάχναμε μάλιστα σπίτι στα νότια προάστια, αν και μου πρότεινε να μείνουμε στο σπίτι που έχτιζε στη Δροσιά… Εκ των υστέρων αποδείχτηκε πως το σπίτι της Δροσιάς ανήκει στη γυναίκα του, που φαντάζομαι πως θα ζει κι εκείνη στον ψεύτικο κόσμο που χτίζει γύρω της για χρόνια”.

Άντζυ Σαμίου: Ο γάμος στα 17, η αηδία για τις πίστες, ο παντρεμένος που τη ξεγέλασε και η μάχη με τις ουσίες

Δεν άντεξα τον υπόκοσμο της νύχτας…

Η Άντζυ Σαμίου σήκωνε το δικό της σταυρό. Είχε ιερή αποστολή να βγάλει από το λαβύρινθο των ναρκωτικών ξανά στο ξέφωτο της ζωής τον γιο της Γιώργο. Ο δρόμος αυτός ήταν δύσβατος στην αρχή, κάθε βήμα και κόστος για τη λατρεμένη ερμηνεύτρια του κοινού. Η οικογένειά της, όμως, ήταν πάνω απ’όλα για εκείνην, η εικόνα της δεν θύμιζε σε τίποτα το άλλοτε λαμπερό και λυγερόκορμο κορίτσι της πίστας. Κι όταν τα δύσκολα πέρασαν, αποφάσισε να επιστρέψει ξανά με νέα τραγούδια και με νυχτερινή ραδιοφωνική εκπομπή. Ο κόσμος που όλα αυτά τα χρόνια τη λάτρεψε ανταποκρίθηκε στο νέο της κάλεσμα, τότε όλοι μιλούσαν για δυναμική επανεμφάνιση, η Άντζυ όμως και αυτή την φορά αποφάσισε να κατεβάσει τους διακόπτες της δημοσιότητας και να κλείσει πίσω της με θόρυβο την πόρτα της καριέρας της.

“Εγώ με το τραγούδι τελείωσα οριστικά, τώρα ζω αληθινά και όχι ψεύτικα” δήλωνε στους φίλους της. Οι δημόσιες εμφανίσεις της ανύπαρκτες, τα σουξέ της μπήκαν στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεων και τα τηλέφωνα σίγησαν μια και καλή. Η ίδια είχε πει: Δεν άντεχα να βρίσκομαι στο σύστημα και στον υπόκοσμο της νύχτας. Όταν είσαι δούλος του συστήματος δεν είσαι ελεύθερος να λες αυτό που νιώθεις. Η “Άντζυ έφυγε, τα βρόντηξε κάτω, τους σιχάθηκε και έφυγε!”, δήλωναν οι καλοθελητές , σε άλλους βέβαια λείπει ακόμη και τώρα με τα τραγούδια της.

Η Άντζυ Σαμίου, όσοι την γνωρίζουν καλά, πιστεύουν ότι είναι η γυναίκα που αγαπά τις προκλήσεις και τους νέους ρόλους, έτσι λοιπόν μπορεί το τραγούδι για την ίδια να αραχνιάζει σε κάποιο ξεχασμένο της συρτάρι, ωστόσο βρήκε αρκετά δελεαστική την πρόταση της αδελφή της Γαρυφαλλιάς να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό φορώντας αέρινες, γυναικείες δημιουργίες που σχεδίασε η ίδια.

Πλέον εργάζεται στον οίκο μόδας της αδελφής της ενώ πρόσφατα έχει πει: “Δεν δίνω πια τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Δεν έχω κανένα κέρδος από αυτό. Δεν έχω ανάγκη να υπερασπιστώ την άποψή μου, την λέω μέσα από τα social media και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Την τηλεόραση την χρησιμοποίησα, με χρησιμοποίησε όσο η δουλειά μου ήταν συνδεδεμένη με αυτή”.

Άντζυ Σαμίου: "Κάντε καμιά μαλακία να χτυπήσετε κανά Τούρκο να μας βάλετε σε πόλεμο στα καλά καθούμενα"!

Δεν βρίσκω τραγούδια για να κάνω σουξέ

Απέχω από το τραγούδι ως δουλειά γιατί δεν με ενδιαφέρει πια! Μάλιστα, έκανα παύση του επαγγέλματος της τραγουδίστριας και από την εφορία. Σταμάτησα και συνειδητά να είμαι τραγουδίστρια έχει πει η Άντζυ Σαμίου.

Άντζυ Σαμίου: Ο γάμος στα 17, η αηδία για τις πίστες, ο παντρεμένος που τη ξεγέλασε και η μάχη με τις ουσίες

Η δήλωσή της για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Άντζυ Σαμίου είχε μιλήσει μερικούς μήνες για το ονοματολογικό των Σκοπίων, αλλά και για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα η Άντζυ Σαμίου, είχε πει: «Από τη στιγμή όμως που εμείς περάσαμε ό, τι περάσαμε, και οι δικοί μας ”Μακεδόνες” είναι στα κόκκινα, από τη στιγμή που είδα να κάνει μία ανάρτηση, και να αναφέρεται πάλι σε ”Μακεδονία”, δεν ήταν άσχημο να του το θυμίσω σαν αυθόρμητος άνθρωπος που είμαι. Όπως εμείς εδώ έχουμε τους δικούς μας ανθρώπους που είναι πολύ φορτισμένοι συναισθηματικά, φαντάζομαι ότι και ο Ζάεφ και έχει τους δικούς του ανθρώπους που είναι φορτισμένοι συναισθηματικά και δεμένοι με αυτόν τον όρο.

Δεν τον δικαιολογώ αλλά έχει έναν λόγο και αυτός που προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα στη δική του πλευρά», είχε συμπληρώσει η πρώην τραγουδίστρια.

Είναι πολύ καλή η Συμφωνία των Πρεσπών

«Είναι πολύ καλή η συμφωνία, είχε πει η Άντζυ Σαμίου έτσι και αλλιώς ήταν κάτι που χρειαζόταν απλώς μία υπογραφή να γίνει νόμιμο. Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι αυτοί λέγονταν ”Μακεδόνες” από όλα τα κράτη του κόσμου.Αυτή τη στιγμή εμείς έχουμε τη Μακεδονία μας που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και αυτοί είναι Βόρεια Μακεδονία. Επιτέλους, η ιστορία μας δεν μπορεί να χρησιμοποιείται από αυτούς και να λένε για τον Μέγα Αλέξανδρο κλπ.

Πολλά πράγματα μπαίνουν στη θέση τους αλλά το κυριότερο για μένα είναι ότι έχουμε πιο ασφαλή σύνορα και θα υπάρξει μεγάλη οικονομική βοήθεια στη βόρεια Ελλάδα και τη Μακεδονία μας», είχε αναφέρει.

Έχουν πάρει αέρα τα μυαλά του Ρουβά – Άψογος επιστήμονας και πολιτικός ο Πολάκης
Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Σάκη Ρουβά και του Παύλου Πολάκη πήρε η Αντζυ Σαμίου που της αρέσει δημόσια να εκφράζεται για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Η γνωστή τραγουδίστρια υποστήριξε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας για τον συνάδελφό της ότι «τα μυαλά του έχουν πάρει αέρα».

«Μιλάει ο Σάκης για βούρκο σε έναν επιστήμονα και πολιτικό σαν τον Πολάκη που αν μη τι άλλο είναι άψογος ο άνθρωπος… τι να πω, ντροπή του… έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα», είχε γράψει στο Twitter η Άντζυ Σαμίου.

Άντζυ Σαμίου: Ο γάμος στα 17, η αηδία για τις πίστες, ο παντρεμένος που τη ξεγέλασε και η μάχη με τις ουσίες

Πηγή: enimerotiko.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share