Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

"Λύγισε" η Μπέσυ Μάλφα: "Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω" - "Εκείνο που με παραλύει είναι η..."

"Με επηρεάζει πολύ ως γυναίκα"

24 Φεβρουαρίου 2021 17:21
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου όλο και περισσότεροι ηθοποιοί μιλούν για τις παρενοχλήσεις που είχαν δεχθεί στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί με αποτέλεσμα να ξεσπάσει για τα άτομα που έχουν κάνει τις άσχημες πράξεις.

Συγκεκριμένα η Μπέσυ Μάλφα μέσα από συνέντευξη της λύγισε με τις καταγγελίες και ειδικά όταν αναφέρθηκε ότι εμπλέκονται και παιδιά.

Συνεχίζονται οι καταγγελίες.

Καταγγελίες: Το ξέσπασμα της Μπέσυς Μάλφα

Ειδικότερα το πρωί της Τετάρτης (24/2), η Μπέσυ Μάλφα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για το θέμα της επικαιρότητας που αφορά στη σύλληψη γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, αλλά και τη «χιονοστιβάδα» καταγγελιών που γίνονται στον χώρο του θεάματος.

«Έχω πέσει πάρα πολύ, αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως κι ότι πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε γι' αυτό. Είναι σοκαριστικά όλα από την αρχή, αλλά εκείνο που με παραλύει είναι η παιδοφιλία. Με επηρεάζει πολύ ως γυναίκα, πολίτη, μητέρα, ηθοποιό… Υπήρχαν κάποιες φήμες, τις οποίες δεν μπορούσες να πιστέψεις. Εγώ επειδή έχω ακούσει πολλά, ακόμα και για μένα, δεν μπορούσα να τις πιστέψω. Ωστόσο, επειδή ήταν πολλές με βοήθησαν να είμαι επιφυλακτική απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μετράει η ποσότητα σε αυτή την περίπτωση, γιατί οι ηθοποιοί έχουν ποιότητα. Ακούω προσεχτικά και ερευνώ».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα αν η ίδια έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της. «Δεν είμαι έτοιμη να σου το πω. Το θέμα δεν είναι αν έχει τύχει σε μένα, μπορεί να στο πω αύριο, μπορεί να το πάρω και στον τάφο μου, το θέμα είναι αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν. Θέλει τεράστια δύναμη για να μιλήσεις.

Δεν είναι εύκολο να δώσεις θάρρος σε κάποιον που δεν θέλει να μιλήσει... Έχω ακούσει ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στον λαμπερό χώρο του θεάτρου, κάτι που δεν ισχύει γιατί εγώ έχω περάσει από όλα τα είδη του θεάτρου και μπορώ να μιλήσω, έχω ακούσει “πού είναι οι γονείς που άφηναν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σπίτι”… Από όπου κι αν το πάρεις φταίει ο βιαστής, η εξουσία, αυτός που παραβιάζει την ελευθερία του άλλου ανθρώπου. Δεν έχουμε τέτοιο δικαίωμα».

Ξέσπασε η Μπέσυ Μάλφα.

«Θα προσπαθήσουν να θολώσουν το τοπίο»

Στη συνέχεια, η Μπέσυ Μάλφα σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σχετικά με τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους». «Θέλω να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο; Υπάρχει επαγγελματίας straight; Είναι όλα επάγγελμα σε αυτή τη ζωή; Η ρητορική πρέπει να στηρίζεται σε σημαντικά επιχειρήματα και όχι σε κάτι αστείο. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός ενός ανθρώπου υπάγεται στην σεξουαλική του ελευθερία, άρα φτάνουμε πάλι στο σύνταγμα. Όλοι θα προσπαθήσουν να θολώσουν το τοπίο αλλά δεν θολώνει πια, είμαστε το 2021» τόνισε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share