Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

«Βόμβα» για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Ποινική δίωξη για βιασμό στον κορυφαίο ηθοποιό

Πανικός και στη Γαλλία

23 Φεβρουαρίου 2021 21:07
«Βόμβα» για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Ποινική δίωξη για βιασμό στον κορυφαίο ηθοποιό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Βόμβα» μεγατόνων έπεσε για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, καθώς σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, οι γαλλικές Αρχές του άσκησαν ποινική δίωξη για βιασμό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο βιασμός της ηθοποιού έγινε το 2018, όταν το φερόμενο θύμα ήταν 22 ετών. Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αρνείται τις κατηγορίες, όπως κάνει και κορυφαίος ηθοποιός στην χώρα μας.

Το περιστατικό φέρεται ότι έγινε στο Παρίσι τον Αύγουστο του 2018. Παρά την αρχική απόρριψη των καταγγελιών, η ηθοποιός άνοιξαν εκ νέου την έρευνα, όπως ανέφεραν πέρυσι εισαγγελείς της γαλλικής πρωτεύουσας, οδηγώντας στην απαγγελία κατηγοριών κατά του Ντεπαρντιέ.

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Σοκ με την κατηγορία εναντίον του για βιασμό

Η προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε στις 27 Αυγούστου του 2019, όταν η νεαρή γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία στην Aix-en-Provence για βιασμό και σεξουαλική επίθεση κατά του σταρ του γαλλικού σινεμά, με διεθνή καριέρα και πάνω από 180 ταινίες στο ενεργητικό του.

Η μήνυση οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχές του Παρισιού, ωστόσο η υπόθεση έκλεισε μετά από 9 μήνες στις αρχές του ’19, καθώς οι ερευνητές απέτυχαν να συγκεντρώσουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που θα τους επέτρεπαν να ασκήσουν επίσημες κατηγορίες.

Εκείνη την εποχή, ο δικηγόρος του Γάλλου σταρ, Herve Temime, δήλωσε ότι ο ηθοποιός «αρνείται απολύτως κάθε βιασμό, οποιαδήποτε σεξουαλική επίθεση, οποιοδήποτε έγκλημα» και απέρριψε την καταγγελία ως «αβάσιμη».

Τότε η ηθοποιός που καταγγέλλει για βιασμό τον Ντεπαρντιέ προχώρησε στις διαδικασίες που προβλέπει η γαλλική νομοθεσία, και που σχεδόν πάντα οδηγούν στην εξέταση της υπόθεσης από ανακριτή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share