Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Μπιμπίλας σε Μαρκουλάκη: Ας σταματήσουμε τον εμφύλιο, έλα να συζητήσουμε στο ΣΕΗ

«Ζούμε σκληρές και οδυνηρές μέρες και πάρα πολύ σημαντικές για εμάς στο ΣΕΗ», είπε ο πρόεδρος

23 Φεβρουαρίου 2021 16:17
Μπιμπίλας σε Μαρκουλάκη: Ας σταματήσουμε τον εμφύλιο, έλα να συζητήσουμε στο ΣΕΗ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, απάντησε σήμερα μέσω της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στην επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη προς το Σωματείο.

«Ζούμε σκληρές και οδυνηρές μέρες και πάρα πολύ σημαντικές για εμάς στο ΣΕΗ που αυτή τη στιγμή βάλλεται πανταχόθεν και δεν ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει αυτό το πράγμα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου που συμβαίνει, δείτε εδώ την επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Εάν κάτι έχει στεναχωρήσει τον Κωνσταντίνο, ενώ είπαμε ότι μπορεί να έγινε κι ένα μικρό φάουλ μέσα σε αυτή την τετρασέλιδη δικιά μας ανακοίνωση που βεβαίως χτυπάει πρόσωπα και πράγματα και ήταν αποτέλεσμα πλειοψηφίας», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και πρόσθεσε: «Εγώ καταλαβαίνω τη συναισθηματική του φόρτιση, την υποκειμενική του άποψη πάνω στο πώς αναγιγνώσκει κανείς μια ανακοίνωση, αλλά θα ήθελα να τονίσω ότι αν έγινε ένα μικρό φάουλ από εκεί, έγινε ένα άλλο μεγαλύτερο φάουλ από αλλού… Εάν οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες λένε διάφορες πληροφορίες, οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες δημιουργούν εντυπώσεις».

Μπιμπίλας για Μαρκουλάκη

Προσκαλώ τον Μαρκουλάκη να έρθει στο Σωματείο

Ακόμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε: «Και γι’ αυτό θα παρακαλέσω τον φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που τον ξέρω από παιδί, να αφήσουμε στην άκρη τα φάουλ τα δικά μας, τα φάουλ τα δικά του, τα φάουλ της κυβέρνησης, τα φάουλ της κυρίας Μενδώνη, να έρθει στο σωματείο του που έχει πάρα πολλά χρόνια να έρθει, να μιλήσουμε, να συναποφασίσουμε ορισμένα πράγματα και να μην απέχει.

Πολλοί ηθοποιοί απείχαν όλα αυτά τα χρόνια, όλοι οι άνθρωποι σαν τον Κωνσταντίνο δεν ψήφιζαν, απείχαν και δεν πλήρωναν ούτε τις συνδρομές τους. Καλώ το φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να έρθει να τα βρούμε, να αφήσουμε στη μπάντα τα φάουλ και να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα των ηθοποιών που πεινάνε, αυτό έχει σημασία για μένα».

Να σημειωθεί ότι χθες ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, φανερά ενοχλημένος, απάντησε στην ανακοίνωση του ΣΕΗ. Στο πλευρό του σήμερα τάχθηκε και ο Μάριος Αθανασίου κάνοντας λόγο για ατόπημα από την πλευρά του ΣΕΗ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share