Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Η ανάρτηση - κόλαφος για τον Λιγνάδη - «Ο Δημήτρης που ήξερα εξαφανίστηκε... εμφανίστηκε ένα τέρας»

Η ανάρτηση της θεατρολόγου για τον πρώην συνεργάτη της

23 Φεβρουαρίου 2021 12:39
Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Η ανάρτηση - κόλαφος  για τον Λιγνάδη - «Ο Δημήτρης που ήξερα εξαφανίστηκε... εμφανίστηκε ένα τέρας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα κείμενο «φωτιά» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου παίρνει θέση για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και απαντά σε όλα τα σχόλια που αναφέρουν ότι είχε συνεργαστεί και ήταν φίλη με την σκηνοθέτη – ηθοποιό. Παράλληλα, συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος στη χώρα μας και ακόμη περισσότερο οι άνθρωποι του θεάτρου από τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Η γνωστή θεατρολόγος τονίζει πως «ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος μου και συνεργάτης μου», όμως όπως σημειώνει χαρακτηριστικά «οι σχέσεις εξελίσσονται ή κόβονται μαχαίρι, όταν προκύπτουν καινούρια στοιχεία. Στη θέση του εμφανίστηκε ένα τέρας».

Ειδικότερα, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αναφέρει στην ανάρτησή της τα εξής:

Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι ούτε μασάω τα λόγια μου, ούτε κρύβομαι πίσω απ’τ ο δάχτυλό μου, ούτε ‘σβήνω’ το παρελθόν μου κατά βούληση, όποτε με συμφέρει.

Απαντάω λοιπόν ΜΙΑ φορά με μία μαζική απάντηση, σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχόλια του τύπου “μα ήσασταν συνεργάτες”, ‘μα εσύ ήσουν φίλη του τώρα τι έγινε;’, ‘μα ακολουθείτε ο ένας τον άλλον στο instagram’, ‘μα σας έχω δει να πίνετε καφέ σε γνωστό κεντρικό bar/εστιατόριο’, ‘μα σας έχω δει σε κοινές φωτογραφίες’, ‘μα όταν ανέλαβε το Εθνικό του έγραψες δημόσια συγχαρητήρια’.

Ναι, όλ’ αυτά ισχύουν, κανονικά. Και φίλοι ήμασταν, και συνεργάτες ήμασταν, και στο γραφείο του στο Εθνικό Θέατρο είχα πάει προκειμένου να μιλήσουμε για μελλοντική συνεργασία, και σε όλες του τις παραστάσεις πήγαινα, και τα καλύτερα έλεγα παντού για την δουλειά του γιατί τα πίστευα, και καφέ έχουμε πιει μαζί, και μερικά ποτά, και υπήρχε μεταξύ μας αμοιβαία αγάπη και αλληλοεκτίμηση.

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και Δημήτρης Λιγνάδης

Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά στο άμεσο περιβάλλον του δεν ήμουνα, αλλά και να ήμουνα, ποτέ δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή κανενός, εκτός αν δω κάτι πολύ τοξικό μπροστά στα μάτια μου που θα με θορυβήσει, και τότε θα πω την γνώμη μου. Εξυπακούεται ότι αναφέρομαι αποκλειστικά σε συναινετικές σχέσεις ενηλίκων.

Παρ’ όλες τις συμβουλές φίλων και γνωστών, ούτε τις κοινές φωτογραφίες μας θα σβήσω, ούτε τα σχόλια που είχα γράψει στο παρελθόν θα σβήσω, ούτε τις κοινές μας αναμνήσεις θα σβήσω, ούτε θα τον κάνω ‘unfollow’ στο instagram, όσο τουλάχιστον ο λογαριασμός του παραμένει ‘παγωμένος’.

Για μένα ο Δημήτρης που (νόμιζα ότι) ήξερα εξαφανίστηκε, και στην θέση του εμφανίστηκε ένα τέρας. Και τα τέρατα δεν μπορούν ‘να πάνε σε ψυχίατρο και να γίνουν καλά’. Γιατί απλά δεν πιστεύουν ότι κάνουν κάτι λάθος. Για τον ίδιο λόγο δεν θα πουν ποτέ συγγνώμη, αλλά και να την πουν θα είναι ψεύτικη, κατόπιν συμβουλής δικηγόρων.

Ο Δημήτρης λοιπόν ΗΤΑΝ φίλος μου και συνεργάτης μου. Οι σχέσεις εξελίσσονται ή κόβονται μαχαίρι, όταν προκύπτουν καινούρια στοιχεία”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share