Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέες καταγγελίες σοκ για γνωστό ηθοποιό (Video)

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση νεαρών ηθοποιών από γνωστό 65χρονο ηθοποιό!

23 Φεβρουαρίου 2021 12:21
Νέες καταγγελίες σοκ για γνωστό ηθοποιό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για νέες καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης έκανε λόγο ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», στον ANT1, το πρωί της Τρίτης που έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση νεαρών ηθοποιών από γνωστό 65χρονο ηθοποιό.

Μάλιστα, ο εν λόγω ηθοποιός είναι πρωταγωνιστής σίριαλ στην τηλεόραση, ενώ όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή υπάρχει παραγραφή αδικημάτων, καθώς οι καταγγελίες έχουν να κάνουν με γεγονότα προ 20ετίας, ωστόσο είναι πιθανό να κληθεί στον εισαγγελέα για τυχόν διασύνδεση με άλλες υποθέσεις παρενόχλησης, καθώς και να ερευνηθεί αν υπάρχει κάποια παρενόχληση που δεν έχει καταγγελθεί.

Παράλληλα, στο «Πρωινό» επισημάνθηκε το γεγονός πως ο 65χρονος ηθοποιός κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του Πολιτισμού, κάτι αντίστοιχο με του κ. Λιγνάδη και τοποθετήθηκε εκεί από το 2019 με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Οι καταγγελίες έχουν να κάνουν συγκεκριμένα με σεξουαλική παρενόχληση σε παραστάσεις και επιθέσεις στα καμαρίνια των ηθοποιών.

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Έρχεται ένταλμα σύλληψης για ηθοποιό με εμπλοκή στην υπόθεση! (Video)

Με τον Δημήτρη Λιγνάδη να βρίσκεται ήδη υπό κράτηση, μια σειρά νέων αποκαλύψεων βγαίνει στο προσκήνιο. Έτσι, ακόμα και τις επόμενες ώρες αναμένεται η έκδοση και δεύτερου εντάλματος σύλληψης για ηθοποιό, που καταγγέλλεται από φερόμενο ως θύμα για βιασμό.

Ο ηθοποιός που παίζει αυτή την περίοδο σε τηλεοπτική σειρά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρωινού του ΑΝΤ1 «εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη ηθοποιού.

Τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε μία μήνυση από έναν άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό στα όρια της παραγραφής δηλαδή πριν από περίπου 15 χρόνια.

Aυτή την υπόθεση θα την τρέξει με ιδιαίτερη προσοχή η εισαγγελία, μάλιστα έχει αναθέσει στην κρατική ασφάλεια να την ερευνήσει και δεν αποκλείεται αν υπάρχουν άμεσα εξελίξεις και εντάλματα».

Την ίδια ώρα, εκτός από τον προαναφερθέντα ηθοποιό που βρίσκεται πολύ κοντά στο να κληθεί από τη Δικαιοσύνη, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε σήμερα ενώπιον της εισαγγελίας και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε συμπληρωματική προσκόμιση στοιχείων αναφορικά με υποθέσεις σεξουαλικής βίας στο χώρο του θεάτρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share