Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη: Καταθέτει στην Εισαγγελία και ο Πασχάλης Τσαρούχας

Έρχεται και η δική του σειρά

22 Φεβρουαρίου 2021 18:08
Εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη: Καταθέτει στην Εισαγγελία και ο Πασχάλης Τσαρούχας
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, όπως και για τις εν γένει καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής τον τελευταίο καιρό, αφού καλείται και ο Πασχάλης Τσαρούχας να καταθέσει στην Εισαγγελία αυτή την Τετάρτη (24/2).

Πασχάλης Τσαρούχας: Δίνει τη δική του κατάθεση για τις καταγγελίες

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, καλείται να καταθέσει στις εισαγγελικές Αρχές για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο, έχοντας πρόσφατα συγκλονίσει με προηγούμενες αναφορές του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Τσαρούχας είναι ο επικεφαλής του επταμελούς Συμβουλίου που διενεργεί πειθαρχική έρευνα με βάση καταγγελίες κατά μελών του Σωματείου Ηθοποιών.

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Έρχεται ένταλμα σύλληψης για ηθοποιό με εμπλοκή στην υπόθεση! (Video)

Με τον Δημήτρη Λιγνάδη να βρίσκεται ήδη υπό κράτηση, μια σειρά νέων αποκαλύψεων βγαίνει στο προσκήνιο. Έτσι, ακόμα και τις επόμενες ώρες αναμένεται η έκδοση και δεύτερου εντάλματος σύλληψης για ηθοποιό, που καταγγέλλεται από φερόμενο ως θύμα για βιασμό.

Ο ηθοποιός που παίζει αυτή την περίοδο σε τηλεοπτική σειρά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρωινού του ΑΝΤ1 «εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη ηθοποιού.

Τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε μία μήνυση από έναν άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό στα όρια της παραγραφής δηλαδή πριν από περίπου 15 χρόνια.

Aυτή την υπόθεση θα την τρέξει με ιδιαίτερη προσοχή η εισαγγελία, μάλιστα έχει αναθέσει στην κρατική ασφάλεια να την ερευνήσει και δεν αποκλείεται αν υπάρχουν άμεσα εξελίξεις και εντάλματα».

Την ίδια ώρα, εκτός από τον προαναφερθέντα ηθοποιό που βρίσκεται πολύ κοντά στο να κληθεί από τη Δικαιοσύνη, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε σήμερα ενώπιον της εισαγγελίας και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε συμπληρωματική προσκόμιση στοιχείων αναφορικά με υποθέσεις σεξουαλικής βίας στο χώρο του θεάτρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share