Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

«Αυτό ήταν προδοσία...» - «Σεισμός» στο γάμο των Σεφερλή-Τσαβαλιά

Τεράστιες αποκαλύψεις για το ζευγάρι

22 Φεβρουαρίου 2021 17:40
«Αυτό ήταν προδοσία...» - «Σεισμός» στο γάμο των Σεφερλή-Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμό» προκαλεί στο γάμο των Μάρκου Σεφερλή και Έλενας Τσαβαλιά μια αποκάλυψη σχετικά με την προδοσία, που αμφότεροι έχουν βιώσει από ορισμένους ανθρώπους.

Οι δυο τους είχαν μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου για την περίοδο της καραντίνας, για την κοινή τους πορεία στη ζωή και στο θέατρο, αλλά και για τις κριτικές που δέχτηκαν κατά καιρούς, με την ηθοποιό να κάνει και μια αποκάλυψη πρόσφατα.

Η απάντηση στις σκληρές κριτικές

Η συζήτηση πέρασε και στο είδος της επιθεώρησης, με τον Μάρκο Σεφερλή να λέει:

«Δεν τρώω ξύλο από το κοινό, που είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά από ανώνυμους. Πίκρες από κριτικό δεν έχω δεχτεί. Από ανθρώπους που ξέρουν και γνωρίζουν είναι καλοδεχούμενες οι κριτικές».

«Ίσως όλο αυτό που έχει δεχτεί ο Μάρκος έχει να κάνει με το ότι κάνει αυτή τη δουλειά έχοντας κάτι που το έχουν χάσει, την αθωότητα και την ειλικρίνεια ενός παιδιού.

Ένα παιδί έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα χωρίς να προσκυνήσει κανέναν, χωρίς βλάψει κανένα, χωρίς να εξαγοράσει κανένα, χωρίς να μπει σε καμία κλίκα», δήλωσε από τη μεριά της η Έλενα Τσαβαλιά για τον σύζυγό της, ενώ πρόσθεσε πως ξεχωρίζει τις κριτικές από το αν είναι κακόβουλες ή καλόβουλες και όχι αν είναι θετικές ή αρνητικές.

Ο αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάτρου

«Οι φιλίες από το θέατρο είναι ελάχιστες γιατί έχουμε πληγωθεί, έχουμε προδοθεί από ανθρώπους του χώρου και αποφασίσαμε ότι θα έχουμε πάρα πολύ λίγους ανθρώπους κοντά μας, έξω από το θέατρο».

Από τη μεριά του μιλώντας για τους σταθερούς συνεργάτες που έχει τόσα χρόνια, ο Μάρκος Σεφερλής είπε:

«Είμαστε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share