Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021

Δραματικές στιγμές για την Αθηνά Ωνάση

"Υποφέρω!"

22 Φεβρουαρίου 2021 13:33
Δραματικές στιγμές για την Αθηνά Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η Αθηνά Ωνάση για ένα αγαπημένο της πρόσωπο, για το οποίο είπε πως ακόμη και σήμερα της λείπει αφόρητα, τονίζοντας πως έχει υποφέρει αρκετά στη ζωή της από αυτήν την απώλεια.

Παρά το γεγονός, ότι κατά καιρούς δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου εμφανίζουν τη "χρυσή κληρονόμο" σκληρή και απρόσωπη και με διάθεση να ξεκόψει κάθε είδους δεσμό με τους Ωνάσηδες, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Πίσω από τη μάσκα της σκληρής και άτεγκτης γυναίκας βρίσκεται ένα τρυφερό κορίτσι, που δεν του λείπει τίποτα περισσότερο στον κόσμο από τη μητρική στοργή. Αυτή που έχασε με τραγικό τρόπο στην ηλικία των 4 ετών. Ένα γεγονός που στοίχειωσε όλη τη ζωή της -διαβάστε εδώ περισσότερα για το θάνατο της μητέρας της-.

Αθηνά Ωνάση

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που αναφέρουν κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από τη ζωή της Αθηνάς, ότι ακόμα και σήμερα η χρυσή κληρονόμος επαναλαμβάνει τη φράση "Ήθελα η μητέρα μου να ήταν εδώ"!

Πριν από δυο χρόνια σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Αθηνά Ωνάση, είχε δηλώνει στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair: "Εύχομαι η μητέρα μου να ήταν εδώ και να με έβλεπε, θα ήταν χαρούμενη για μένα. Ήθελα τη μητέρα μου πλάι μου. Το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες και πράγματα που της ανήκουν. Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω;

Για μένα η Χριστίνα Ωνάση είναι παράδειγμα και οδηγός του μυαλού μου. Έχω υποφέρει πολύ, αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου με βλέπει από τον ουρανό", είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά η κληρονόμος.

Αθηνά Ωνάση: Η εισαγωγή σε νοσοκομείο και η ψυχολογική κατάρρευση!

Δύσκολες ώρες είχε περάσει η Αθηνά Ωνάση, την ημέρα που ο Αλβάρο ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε βρεθεί και σε νοσοκομείο του Βελγίου.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, η εισαγωγή της “χρυσής” κληρονόμου στο νοσοκομείο ήταν αποτέλεσμα της έντονης ψυχολογικής πίεσης που δέχθηκε τα τελευταία 24ωρα πριν το γάμο, και του κατακλυσμού φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ωνάση, επίσης, πληροφορήθηκε τη “δηλητηριώδη” ανάρτηση της νέας συζύγου του Αλβάρο ,"Ευλογημένοι και προστατευμένοι", εννοώντας φυσικά από την κληρονόμο. Τους τελευταίους δύο μήνες μετά το γάμο, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η ψυχολογία της κληρονόμου δεν ήταν καθόλου καλή. Δεν ήθελε να μιλάει σχεδόν με κανέναν και δεν είχε όρεξη για τίποτα, γι’ αυτό άλλωστε και είχε χάσει αρκετά κιλά.

Αθηνά Ωνάση νοσοκομείο

Πολλοί είναι αυτοί που συνδύασαν τη συμπεριφορά της Αθηνάς με εκείνη της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση, μετά το διαζύγιο της από τον Τιερί Ρρυσέλ. Υπάρχουν όμως δύο βασικές διαφορές: Η Αθηνά σε αντίθεση με τη Χριστίνα δεν πάσχει από βουλιμία και κατά, δεύτερον, η Αθηνά ακολουθεί υγιεινή διατροφή και δε συμπαθεί καθόλου το αλκοόλ, σε αντίθεση με τη μητέρα της.

Βέβαια και σύμφωνα πάντα με τα διεθνή δημοσιεύματα, οι αϋπνίες ταλαιπώρησαν την Αθηνά, όπως συνέβαινε και με τη μητέρα της. Η Αθηνά Ωνάση λοιπόν εισήχθη -πριν το γάμο-, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Βελγίου με έντονα ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Αμέσως έγιναν εξετάσεις και οι γιατροί της σύστησαν να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να σταματήσει να διαβάζει δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον πρώην σύζυγο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share