Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καταγγελία - φωτιά από την Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου ζητήθηκε από γυναίκα να κάνουμε τρίο με σκηνοθέτη!» (Video)

«Έχω ακούσει και τη φράση, ‘μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα’»

22 Φεβρουαρίου 2021 08:25
Καταγγελία - φωτιά από την Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου ζητήθηκε από γυναίκα να κάνουμε τρίο με σκηνοθέτη!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε άλλη μια σοκαριστική καταγγελία για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου προχώρησε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα. Όπως κατήγγειλε η ηθοποιός της ζητήθηκε να συμμετέχει σε τρίο από συνάδελφό της, γυναίκα, με τη συμμετοχή και ενός σκηνοθέτη!

Η Δήμητρα Παπαδήμα, μάλιστα, δηλώνει έτοιμη να καταθέσει ονόματα και διευθύνσεις αν της ζητηθεί από τον εισαγγελέα.

«Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό. Ένα ανθρωπάκι κι αυτός, είχε βρει ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό μου και παρακαλώ αν ο εισαγγελέας το ακούσει να με καλέσει να καταθέσω. Αυτός ήθελε εμένα και της είπε, “αν την καταφέρεις θα σε κρατήσω στη δουλειά”.

Για να την ξυπνήσω της είπα, ‘είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος να κρατά στο χέρι του τη δουλειά σου;’» είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδήμα μιλώντας στo STAR.

«Πόσο αναστατώθηκα εγώ όταν γυρνώντας από γύρισμα και πηγαίνοντας σε παράσταση του παιδιού μου στο σχολείο κρατώντας το τηλέφωνο και να έχω τον Γιάννη από δίπλα να αναρωτιέται τι μου λέει. Εγώ τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή;

Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση, ‘μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα’» κατέληξε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Ντόμινο εξελίξεων μετά την υπόθεση Λιγνάδη - Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης και δεύτερος γνωστός ηθοποιός (Video)

Ντόμινο εξελίξεων έχουμε μετά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς στο στόχαστρο της δικαιοσύνης μπαίνει και δεύτερος γνωστός ηθοποιός.

Ορμώμενος από την συνταρακτική εξομολόγηση του Νίκου Σ. που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τον Δημήτρη Λιγνάδη παρουσία και ενός δεύτερου ατόμου στον χώρο, ο Δ.Α. κατήγγειλε βιασμό από το άτομο που στην πρώτη καταγγελία παρουσιάζεται ως θύμα.

Ένας από τους ανθρώπους που είχαν κάνει μία από τις σοκαριστικές καταγγελίες, είχε περιγράψει την ύπαρξη ενός τρίτου ανθρώπου στο χώρο. Ενός ανθρώπου που αργότερα έγινε γνωστός ηθοποιός. Στη συγκεκριμένη καταγγελία, γινόταν αναφορά σε αυτό το τρίτο άτομο ως… θύμα. Ακούγοντας την μαρτυρία αυτή ωστόσο, ένας άλλος άνθρωπος, αναγνώρισε στο συγκεκριμένο “θύμα” τον δικό του “θύτη”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, ο 38χρονος σήμερα Δημήτρης, αναγνώρισε στον παρατηρητή τότε το άτομο που τον κακοποίησε σεξουαλικά σε ηλικία 22 ετών. Πρόκειται για πασίγνωστο ηθοποιό.

Σύμφωνα με το MEGA, γι’ αυτή την μήνυση ο Εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στην Ασφάλεια να κάνει την προανάκριση, κρίθηκε κατ’επείγουσα κι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να την πάρει στα χέρια του ο Εισαγγελέας για να προχωρήσει αυτή την υπόθεση.

Ανοίγει ο «καυτός» φάκελος των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου - Στη δικαιοσύνη οι καταγγελίες

Ανοίγει από Δευτέρα ένας νέος κύκλος καταγγελιών για πασίγνωστους ηθοποιούς. Μια εξαιρετικά σημαντική κατάθεση θα δώσει τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, στον εισαγγελέα που χειρίζεται και την υπόθεση Λιγνάδη.

Ο κ. Μπιμπίλας έχει κληθεί να καταθέσει τους φακέλους που έχει συλλέξει το ΣΕΗ στο πλαίσιο των πειθαρχικών διαδικασιών του Σωματείου.

Μέσα στους φακέλους, βρίσκονται ονόματα κορυφαίων Ελλήνων πρωταγωνιστών, καθώς και το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη, που καταγγέλλονται για υποθέσεις σεξουαλικής βίας.

Οι εισαγγελικές Αρχές θα επικεντρωθούν σε αξιόποινες πράξεις που είναι ακόμα ενεργές ποινικά. Η δικογραφία για τον Δημήτρη Λιγνάδη πήγε στην ανάκριση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν εμφανιστούν νέες καταγγελίες δεν θα ανοίξει νέα δικογραφία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share