Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Απάντησε ανοιχτά στις φήμες για την εγκυμοσύνη (Video)

Μέσα από ένα βίντεο στο instagram ξεκαθάρισε...

21 Φεβρουαρίου 2021 17:59
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Απάντησε ανοιχτά στις φήμες για την εγκυμοσύνη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γύρο του διαδικτύου έκαναν τον τελευταίο καιρό οι φήμες που ήθελαν έγκυο τη Δήμητρα Αλεξανδράκη. Ωστόσο, το μοντέλο θέλησε να απαντήσει ανοιχτά με ένα βίντεο που δημοσίευσε, βάζοντας τέλος στις φήμες που την θέλουν σε λίγους μήνες να γίνεται μανούλα.

«Γεια σας αγάπες μου. Νομίζω είναι η στιγμή που θέλω να λύσω μια μικρή παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ήμερες. Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, το έχω ξαναπεί, δεν θα ήθελα να αναφερθώ ποτέ, μα ποτέ ξανά, γιατί δεν θα ήθελα να δω κανένα ντροπιαστικό πρωτοσέλιδο, κανένα εξευτελιστικό άρθρο και γενικότερα να δω τη ζωή μου στις ενημερωτικές εκπομπές σαπουνόπερα.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη τώρα, που είδατε και την κοιλίτσα … Δεν είμαι έγκυος και όταν θα έρθει το ευτυχές γεγονός θα το μάθετε στα βαφτίσια.», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, διαψεύδοντας τις φήμες που την θέλουν έγκυο στο Instagram. Ενώ, υπήρχαν και φήμες για τη συμμετοχή σε ριάλιτι.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με τα τέσσερα θα πάω στο Survivor»

Συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το εμβόλιο του κορωνοϊού, το Survivor λέγοντας πως άνετα θα πήγαινε, αλλά και την απόφαση της Ιωάννας Τούνη να μην συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης, έχοντας δηλώσει πως την θέλουν για διαφημιστικούς λόγους.

Επίσης, έπειτα από ερώτηση, απάντησε για το αν θα συμμετείχε στο The Bachelorette, την γυναικεία εκδοχή του The Bachelor.

«Δεν είμαι πολύ σίγουρη για το εμβόλιο. Ακούγονται πολλά. Έχω τις αμφιβολίες μου και σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω ότι οι ηγέτες των χωρών έκαναν στρέιτ το εμβόλιο για να δώσουν το καλό παράδειγμα», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Είμαι με την Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor και τα μυαλά στα κάγκελα. Φυσικά θα στηρίξω και Πάνο Καλίδη γιατί είναι θεότητα και τον αγαπάω. Ένας κύριος Κονδυλάτος μπερδεύεται και δεν εκφράζεται σωστά. Θα ήθελα να δω έναν πιο ανθρώπινο χαρακτήρα και όχι τη ντίβα εκεί μέσα να προσπαθεί να επιβληθεί».

«Η Ιωάννα έκανε πάρα πολύ καλά που απέρριψε την πρόταση για το Survivor, γιατί η κοπέλα μπορεί και τα καταφέρνει μόνη της πολύ καλύτερα. Το αν πάει στο Survivor θα χάσει η Ιωάννα, πιο πολύ θα κερδίσουν εκείνοι. Θα πάω με τα τέσσερα στο Survivor. Μου μένει απωθημένο και παράπονο γιατί ήξερα ότι μπορώ να το κάνω και δεν το έκανα. Επηρεάστηκα από παράγοντες που δεν έπρεπε», είπε για την απόφαση της Ιωάννας Τούνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share