Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ζαφείρης Μελάς: «Αν δεν κουνήσεις την ουρά σου... Είμαι και με τις δύο πλευρές!»

Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με την δήλωση του γνωστού τραγουδιστή για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

20 Φεβρουαρίου 2021 18:32
Ζαφείρης Μελάς: «Αν δεν κουνήσεις την ουρά σου... Είμαι και με τις δύο πλευρές!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της υποκριτικής, μίλησε ο τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται. Ο τραγουδιστής δήλωσε πως είναι και με τις δυο μεριές, εξηγώντας το λόγο της άποψης του.

«Είμαι και με τις δύο τις πλευρές. Μια λαϊκή παροιμία λέει αν δεν κουνήσεις την ουρά σου δεν… Και από την άλλη πλευρά, υπάρχουν αυτού του είδους οι άνθρωποι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να πιέσουν. Δεν περίμενα από τόσο σπουδαίους ηθοποιούς, πώς γίνεται αυτό το πράγμα;

Σκέψου εμένα σαν πατέρα στην κόρη μου να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα έκανα ό,τι μπορεί να κάνει ένας σοβαρός πατέρας. Να τον πάρω από το αφτί και να γίνει αυτό που δεν πρέπει να γίνει. Είναι σίγουρο όμως; Αλλά και γιατί να μην είναι σίγουρο; Αφού βγαίνει και το λέει δημόσια. Γιατί να εκτεθεί; Άρα είναι αλήθεια.

Άκουσα τον Χαϊκάλη που έλεγε ότι ήταν ερωτευμένος με την κοπέλα και προσπαθούσε να την πείσει κι επέμενε. Δεν έκανε κάτι που να φανεί ότι ήταν βιασμός. Είπε η κοπέλα ότι την έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε χυδαία πράγματα. Κλείσε το ρε κορίτσι μου! Τι κάθεσαι και τ’ ακούς;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζαφείρης Μελάς.

Ζαφείρης Μελάς

Έξαλλη η Γερμανού με τον Ζαφείρη Μελά

«Έχω συγχυστεί πάρα πολύ με αυτή τη συνέντευξη. Ο κύριος Μελάς είναι πατέρας κόρης. Δεν κάνει να τα λέτε αυτά κ. Μελά γιατί έχετε κορούλα.

Δηλαδή αν αύριο πάει κάποιος και την πέσει άσχημα στην κορούλα σας, να την ενοχλήσει με τη βία, και μετά του ζητήσετε εσείς τον λόγο και αυτός σας απαντήσει: «Τα ‘θελε η κορούλα σου Ζαφείρη μου, κουνούσε την ουρίτσα της». Πώς θα νιώσετε εσείς; Δεν είναι ωραίο να τα λέμε αυτά τα πράγματα», είπε μετά την συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού, με την ίδια νωρίτερα να ζητάει συγγνώμη!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share