Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πρόταση γάμου στον Νίκο Μουτσινά!

Χαμός με τον παρουσιαστή

19 Φεβρουαρίου 2021 17:00
Πρόταση γάμου στον Νίκο Μουτσινά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ιδιαίτερη… πρόταση γάμου δέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς πρόσφατα, με τη Σία Βοσκανίδου να εμφανίζεται στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» και να ζητά να γίνει ο Bachelor της.

Η Σία κυκλοφόρησε το τραγούδι της πριν από λίγες μέρες και εξήγησε στον παρουσιαστή πως η δουλειά της στιχουργού είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ, ενώ θα ήθελε να γράψει ένα τραγούδι και στον Αντώνη Ρέμο, ενώ εξήγησε πως όσο καιρό ήταν μέσα στο παιχνίδι είχε αναπτύξει κάποια συναισθήματα για τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη της Σίας Βοσκανίδου στην εκπομπή του

«Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου. Μέσα στο παιχνίδι, ζούσα την απόλυτη μαγεία του έρωτα. Ήταν ωραία εμπειρία, κάναμε δραστηριότητες. Όλες είχαμε αισθήματα για τον Παναγιώτη», είπε χαρακτηριστικά, με τον Μουτσινά επίσης να βλέπει μια ευχή του να γίνεται πραγματικότητα.

Νίκος Μουτσινάς: "Αυτή είναι η ιδανική σχέση και πιστεύω ότι υπάρχει"

Χθες το βράδυ ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ και μέσα σε όλα αποκάλυψε ποια είναι η ιδανική σχέση για εκείνον.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε για το πως αντιμετωπίζει την πανδημία αλλά και ποια εκπομπή θα επιθυμούσε να κάνει. Ο παρουσιαστής είπε αρχικά: «Με τα όρια τα πάω καλά… βάζω εντυπωσιακά όρια. Έχω ψυχολογικό με αυτό. Είμαι πολύ τέρας με αυτό το κομμάτι. Κάνω κάτι που δεν το... διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share