Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκαλύψεις της Φαίης Ξυλά για τη σχέση με τον Βασίλη Μίχα: «Είμαι ανοικτή…»

Απάντησε στις φήμες η ηθοποιός

19 Φεβρουαρίου 2021 16:00
Αποκαλύψεις της Φαίης Ξυλά για τη σχέση με τον Βασίλη Μίχα: «Είμαι ανοικτή…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Βασίλη Μίχα, με τις φήμες να έχουν «φουντώσει» τον τελευταίο καιρό, λόγω της συνεργασίας τους στο «Έρωτας με διαφορά», προχώρησε η Φαίη Ξυλά.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, που έχει κερδίσει μαζί με τον παρτενέρ της τις καρδιές του κοινού, καθώς η νέα σειρά του Star παρακολουθείται με μεγάλο ενδιαφέρον, αναφέρθηκε στο πώς βρέθηκε στη θέση της πρωταγωνίστριας και το κατά πόσο είναι ανοικτή σε έναν έρωτα… με διαφορά ηλικίας.

Έρωτας με διαφορά: Η αποκάλυψη της σχέσης της Φαίης Ξυλά με τον Βασίλη Μίχα

«Μακάρι να ζούσα έναν τέτοιο έρωτα. Είμαι ανοικτή στον έρωτα από όπου κι αν έρχεται», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Ξυλά σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα του σταθμού, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι το σενάριο της σειράς την κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

Ταυτόχρονα, εξήρε τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του Βασίλη Μίχα, προσθέτοντας πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία και θεωρώντας, ότι για αυτό το λόγο το «Έρωτας με διαφορά» σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Δεν έκρυψε, πάντως, και την απογοήτευσή της για την χαμένη χρονιά του θεάτρου.

Έρωτας με διαφορά: «Εκτόξευση» για τη σειρά σε στυλ… Netflix

Η σειρά «Έρωτας με διαφορά» έχει προκαλέσει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ακολουθεί πιστά στα πρώτα επεισόδια την νέα παραγωγή του Star, με αποτέλεσμα το νέο εγχείρημα του καναλιού να πετυχαίνει και τα όνειρα να μεγαλώνουν.

Η υπόθεση αγάπης με πρωταγωνιστές την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, «ντυμένη» με το υπέροχο τραγούδι «Έλα μια νύχτα» της Αλέξια, έχει καταφέρει να κερδίσει την τηλεοπτική «μάχη», με αποτέλεσμα να είναι βέβαιο αυτή τη στιγμή, ότι δε θα μείνει μόνο στον έναν κύκλο 13 επεισοδίων, που είχαν προοριστεί να προβληθούν αυτό το διάστημα.

Έρωτας με διαφορά: «Απογειώνεται» με παραγωγή... τύπου Neftlix η σειρά του Star

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του Star, όπως αναφέρει και η «Real News», σκέφτονται να προχωρήσουν στην παραγωγή νέου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Στόχος, μάλιστα, είναι να δημιουργήσουν τέτοια αδημονία στο κοινό, που δεν αποκλείεται η σειρά να θυμίζει… Netflix.

Αυτό σημαίνει, ότι οι άνθρωποι του σταθμού σκέφτονται η σειρά να προβάλλεται με αριθμό λίγων επεισοδίων κάθε χρόνο, όπως θα συμβεί φέτος. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν, ότι θα δημιουργούν συνθήκες ανυπομονησίας για τον επόμενο κύκλο, σε αντίθεση με το να «μπουκώσουν» το πρόγραμμα με… αμέτρητα επεισόδια, όπως συμβαίνει συνήθως στην ελληνική τηλεόραση σε σειρές μυθοπλασίας, που πετυχαίνουν.

Κάπως έτσι, όχι μόνο θα προχωρούσε το εγχείρημα, αλλά θα μπορούσε και να πρωτοπορήσει σε έναν νέο δρόμο για την προβολή σειρών στην ελληνική τηλεόραση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share