Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το ομολόγησε η Έλενα Τσαβαλιά για το γάμο με το Σεφερλή: «Αυτό που μου λείπει…»

Αποκάλυψη από την ηθοποιό

19 Φεβρουαρίου 2021 15:45
Το ομολόγησε η Έλενα Τσαβαλιά για το γάμο με το Σεφερλή: «Αυτό που μου λείπει…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια ομολογία για το γάμο της με τον Μάρκο Σεφερλή προχώρησε η Έλενα Τσαβαλιά, αποκαλύπτοντας το τι της λείπει στη μεταξύ τους κοινή ζωή.

Τα τελευταία Χριστούγεννα λόγω κορωνοϊού ήταν πολύ διαφορετικά για όλους και ειδικά για όσους αγαπούν τα ταξίδια.

Έλενα Τσαβαλιά: Η ανάρτησή της για την νοσταλγία των ταξιδιών

Μία από αυτούς ήταν και η Έλενα Τσαβαλιά που όπως φαίνεται από σχετικό ποστ της στο Instagram αναπόλησε το χριστουγεννιάτικο ταξίδι της στο Λονδίνο με τον γιο της και τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή, που έκανε πρόσφατα μια αποκάλυψη για το γιο τους.

Δε θα το πιστέψετε ποτέ: Αυτή είναι η ηλικία της Έλενας Τσαβαλιά - Είναι μεγαλύτερη από τον Σεφερλή

Γενέθλια έχει σήμερα (16/2) η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής της επεφύλαξε ένα όμορφο δώρο, αλλά η ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη είναι η ηλικία της, που θα πιστέψετε ποτέ ποια είναι.

Μιας και τα καταστήματα είναι κλειστά λόγω της κακοκαιρίας και της πανδημίας κι ο Μάρκος Σεφερλής δεν μπόρεσε να αγοράσει δώρο στην εδώ και 12 χρόνια σύζυγό του, αποφάσισε να της αφιερώσει ένα βίντεο από κοινή τους εμφάνιση στο θέατρο.

Φυσικά από την αγαπησιάρικη ανάρτηση δεν έλειπε το πολύ χιούμορ, ένα από τα συστατικά που κυριαρχεί στον γάμο τους.

Μάρκος Σεφερλής: Η όμορφη ανάρτηση για την Έλενα Τσαβαλιά και η ηλικία της

«Δεν είναι τίποτα! Απλά έχει γενέθλια σήμερα και της θύμισα πόσα κλείνει! Χρόνια πολλά αστέρι μου! Όσα χρόνια και να περάσουν αυτή η φωνή θα χαϊδεύει τ’ αυτιά μου και θα μου δείχνει πόσο ευτυχισμένη είσαι μαζί μου! Σ’΄αγαπώ πολύ πολύ! Κι επειδή λόγω χιονιού δεν μπορώ να βγω έξω να σου πάρω λουλούδια, στα στέλνω με μήνυμα!», έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής με την ίδια να σχολιάζει: «Πρόσεχε λοιπόν! Σ’ αγαπώ».

Δε θα το πιστέψετε με τίποτα, αλλά η Έλενα Τσαβαλιά σήμερα κλείνει τα… 57 της χρόνια και είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον κωμικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share