Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ο «Λιγδιάρης» είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω λέει ο εξοργισμένος Μπουρδούμης

Κόλαφος ο ηθοποιός!

19 Φεβρουαρίου 2021 15:10
Ο «Λιγδιάρης» είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω λέει ο εξοργισμένος Μπουρδούμης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο ζήτημα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, επανέρχεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση, ο ηθοποιός, παίρνει θέση για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και για τις οποίες έχει ξεσπάσει σάλος στο χώρο του θεάτρου.

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός με story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που ανέβασε το βράδυ της Πέμπτης αναφέρει:

«Για να τελειώνουμε: Ο Λιγδιάρης είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω. Συνεπώς ο Οιδίποδας, ο Μάκβεθ, η Ύβρις, η Νέμεσις, η Κάθαρσις και όλη η τραγικότητα με την οποία επιμένετε κάποιοι να τον ντύνετε έχουν τόση σχέση μαζί του όση η μορταδέλα, το σαλάμι και η φέτα με έναν παιδεραστή μπακάλη. Άντε για να μην τρελαθούμε…» έγραψε ο κ. Μπουρδούμης.

Ο «Λιγδιάρης» είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω λέει ο εξοργισμένος Μπουρδούμης

Λένα Δροσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την καταγγελία κατά του γνωστού ηθοποιού

Η Λένα Δρόσακη είναι μια από τους τρεις ηθοποιούς όπου μαζί με την με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατήγγειλαν γνωστό ηθοποιό - σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση. Χθες βράδυ η ηθοποιός που όλο αυτό το διάστημα κρατούσε χαμηλούς τόνους, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έστειλε ένα μήνυμα προς όλους όσους έχουν νιώσει τον φόβο.

Συγκεκριμένα η Λένα Δροσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τους καλούς τους φίλους Γιώργο Χρανιώτη και Γεωργία Αβασκαντήρα αλλά και τα παιδάκια του από το χιονισμένο σκηνικό που παραμένει σε κάποιες περιοχές της Αττικής. Ωστόσο εκτός εαυτού φαίνεται πως έχει βγει και η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία αναφέρει: «Η κοινωνική κατακραυγή είναι η χειρότερη φυλακή»

Η ανάρτηση της Λένας Δροσάκη

«Ας διώξουμε μακριά τον φόβο από την καρδιά μας, ας μιλήσουμε δυνατά , ας αποδεχτούμε αυτό που είμαστε, αυτό που είναι οι άλλοι , ας δούμε με μάτια τρυφερά , ας σταθούμε πλάι σε όσους μας έχουν ανάγκη , ας ξεχειλίσει η καρδιά μας αγάπη …-(αυτό θέλω για όλα τα παιδιά -(τα παιδιά γίνονται ενήλικες κάποια στιγμή ), μόνο αυτό τους αξίζει – μόνο αυτό μας αξίζει )-……….ας κάνουμε μια νέα αρχή – μια νέα προσπάθεια για μια λευκή μέρα», είναι το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της η Λένα Δροσάκη.

Η πρώτη ανάρτηση της Λένας Δροσάκη μετά τις καταγγελίες

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Γερονικολού για τις καταγγελίες: "Αν δεν το έχεις νιώσει, δεν..."

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο από ηθοποιούς που έχουν δεχτεί παρενόχληση και σωματική - λεκτική βία από συναδέλφους τους.

Σημειώνεται ότι η Έλενα Ακρίτα ξέσπασμα μέσα από ανάρτηση της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχετικά με τις απειλές που έχει δεχτεί.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Γερονικολού μέσα από δημοσίευση της μίλησε για τις καταγγελίες που είχε κάνει πριν λίγο καιρό και πως νιώθει.

Η Κατερίνα Γερονικολού ξέσπασε για τις καταγγελίες.

Καταγγελίες: Η ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού

Ειδικότερα η Κατερίνα Γερονικολού τρεις εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση.

Η δημοφιλής ηθοποιός μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα, έσπασε την σιωπή της και μοιράστηκε την δική της σοκαριστική εμπειρία με τον γνωστό σκηνοθέτη.

Έτσι, τρεις εβδομάδες μετά η ίδια θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα της και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως αισθάνεται τυχερή που αποκαλύφθηκαν όλα όσα συμβαίνουν.

Ξέσπασε η Κατερίνα Γερονικολού.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού μετά την αποκάλυψη για τον Γιώργο Κιμούλη

«Αν δεν το έχεις νιώσει»

Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα Δόξα τω Θεώ. Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα ουφ και ανάσανε. Αν δεν το έχεις νιώσει, αφουγκράσου τον πόνο των δίπλα. Είναι στη διαπασών! Βάλε στη θέση τους το παιδί σου. (Ή το αγέννητο παιδί σου που φοβήθηκες να φέρεις στον κόσμο). Αν δεν το έχεις νιώσει, κάνε λίγο παραπέρα, θα έρθουν -άλλη στιγμή- άλλα σημαντικά να πεις και να κάνεις. Αν δεν το έχεις νιώσει.

Αν το έχεις νιώσει…
Την αθωότητά σου, μη τους τη χαρίσεις. Ο μικρούλης εαυτός σου, σου ανήκει.
Είσαι Εσύ. Ακόμα!

Στις 26/1/21 εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που δημιουργήθηκαν στην επαγγελματική μου ζωή. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Αλλά μετά την ένταση, ηρέμησαν τα «μυστικά» μου… Με «παρέσυραν» σε αυτή την παρορμητική αλλά ζωογόνο απόφαση, δυνατές γυναίκες, δυνατοί άνθρωποι. Όσα ακολούθησαν, όσα βγήκαν στο φως, ντρέπομαι που το λέω, με έκαναν να αισθάνομαι - σχεδόν - τυχερή.

*Αλλάζει κάτι.
Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει…
Είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου.
Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα.
Μη φοβάσαι”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share