Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεοδώρα Πεταλά: Η γυναίκα που αφιέρωσε τη νίκη του ο Στέφανος Τσιτσιπάς

H γλυκιά αφιέρωση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στην κάμερα

19 Φεβρουαρίου 2021 09:17
Θεοδώρα Πεταλά: Η γυναίκα που αφιέρωσε τη νίκη του ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος προκρίθηκε επί του Ράφα Ναδάλ στα προημιτελικά του Australian Open και έτσι το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ με στόχο τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Και ενώ τον είδαμε να «χάνεται» αρχικά στην αγκαλιά του πατέρα του και των δικών του ανθρώπων, προτού πάει στα αποδυτήρια ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα on camera.

Ο νεαρός τενίστας μετά το φινάλε του συγκλονιστικού προημιτελικού, έγραψε στην κάμερα κατά την καθιερωμένη αφιέρωση του νικητή: «Τ.Ρ. that's for you» (Θ.Π. αυτό είναι για εσένα) και πρόσθεσε τρία φιλιά. Η αφιέρωση πήγαινε στη σύντροφό του, τη Θεοδώρα Πεταλάς.

Η αφιέρωση του Στέφανου Τσιτσιπά στην αγαπημένη του Θεοδώρα Πεταλά

Λίγα λόγια για την Θεοδώρα Πεταλάς

Η Θεοδώρα Πεταλάς δεν έχει καμία σχέση με τον τένις. Είναι 26 ετών και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, όπου σπούδασε Project Management and Technology, σπουδές που και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πει ότι τον ενδιαφέρουν.

Γεννήθηκε στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα, ο οποίος είναι επιχειρηματίας. Μάλιστα συνδέεται και με τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας καθώς σε ηλικία 9 ετών, ήταν παρανυφάκι στο γάμο του αδερφού του βασιλιά της Ολλανδίας, Willem-Alexander σε τελετή που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2004.

Να τονίσουμε πάντως ότι η Θεοδώρα διατηρεί πολύ πιο χαμηλό προφίλ στα social media, σε σχέση με τον ιδιαίτερα ενεργό Στέφανο. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι ιδιωτικός και έχει λιγότερους από 1000 followers, ενώ και το αγόρι της αποφεύγει να την tag-άρει στις φωτογραφίες, που έχουν μαζί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share