Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

"Ξερίζωσαν την καρδιά με το...": Σπαρακτική αποκάλυψη από τη Ζωή Λάσκαρη

Όλη η αλήθεια, λίγο πριν κλείσει τα μάτια της!

19 Φεβρουαρίου 2021 08:54
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη πριν το θάνατο είχε σπαράξει καρδιές. "Νόμιζα ότι ξεριζώνουν την ψυχή μου", είχε εξομολογηθεί. Πού αναφερόταν;

Συγκεκριμένα, η σταρ είχε πολλές "περιπέτειες" όταν ακόμη βρισκόταν στις επιτυχημένες ημέρες της καριέρας της. Μια από αυτές ήταν στα γυρίσματα της ταινίας “Στεφανία”, τα οποία σταμάτησαν από τη χούντα με την απάντηση πως τα αναμορφωτήρια δεν ήταν όπως τα παρουσίαζαν.

Ζωή Λάσκαρη

"'Εν τω μεταξύ αυτή που το είχε γράψει είχε ζήσει σε αναμορφωτήριο, ήταν ανάπηρη και ερχόταν η γυναίκα κάθε μέρα στα γυρίσματα και καθόταν και παρακολουθούσε. Δηλαδή ήταν αληθινή ιστορία η Στεφανία" , είχε εξομολογηθεί η Ζωή Λάσκαρη.

Η στιγμή που δεν είχε ξεχάσει ποτέ ήταν όταν μπήκε το "τυπικό ωράριο" στα γυρίσματα. "Εκεί νόμιζα ότι ξερίζωναν την ψυχή μου. Ξερίζωσαν την καρδιά με το κρακ του γενικού διακόπτη. Τελεία. Δεν υπάρχει πίσω και μπρος", είχε πει. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ τι είχε συμβεί στην κηδεία της.

Ζωή Λάσκαρη: Η θρυλική εμφάνιση στις Κάννες με το διχτυωτό φόρεμα που είχε προκαλέσει αίσθηση

Λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται τη θρυλική εμφάνιση της Ζωής Λάσκαρη στις Κάννες με το διχτυωτό φόρεμα. Πρόκειται για μια εμφάνιση που είχε προκαλέσει αίσθηση.

Η Ζωή Λάσκαρη, είχε μια σπάνια ομορφιά με χαρισματικό κορμί που αναδείχτηκε στο έπακρο μέσα από τα μιούζικαλ της εποχής. Κίνηση χορεύτριας, αναλογίες μοντέλου, πηγαίο ταλέντο και ρόλοι που έχουν μείνει στην ιστορία.

Ο Φιλοποίμην Φίνος επέλεξε να μην κρατήσει το πραγματικό της επίθετο, προκειμένου να μη γίνεται σύγχυση με την πρώτη της εξαδέλφη Ζωή Κουρούκλη, η οποία ήταν ήδη γνωστή τραγουδίστρια. Νονός της ο Γιάννης Δαλιανίδης ο οποίος και επέλεξε το επίθετο από έναν Ιταλό.

Ζωή Λάσκαρη Καλλιστεία

Όλα ξεκίνησαν όταν μία μέρα αποφάσισε να πάει στα καλλιστεία. O τίτλος της Σταρ Ελλάς ήταν η αφορμή, ώστε ο Γιάννης Δαλιανίδης να κάνει την πρώτη του συνεργασία στην ταινία "Ο Κατήφορος" το 1961. Η τεράστια επιτυχία της ταινίας έκανε τη Λάσκαρη μία από τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής.

Ήταν η μόνιμη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, υπογράφoντας αποκλειστικό συμβόλαιο με τη σημαντικότερη ελληνική εταιρία παραγωγής, τη Φίνος Φιλμ. Έπαιζε με την ίδια άνεση και έπειθε το κοινό της ήταν ο ρόλος της ήταν κωμωδία, δράμα, μιούζικαλ.

Η εμφάνιση της στις Κάννες προκάλεσε αίσθηση

Δυναμική και μοιραία αποτελούσε το κρυφό απωθημένο πολλών αντρών. Πολλές οι επιτυχίες στις οποίες πρωταγωνίστησε όπως "Μερικοί το προτιμούν κρύο", "Νόμος 4000", "Κορίτσια για φίλημα", "Στεφανία" -δείτε εδώ τι είχε πει για την ταινία-, "Μια κυρία στα μπουζούκια", "Οι θαλασσιές οι χάντρες".

Η τελευταία ταινία στάθηκε αφορμή για να πάει στις Κάννες στο κινηματογραφικό φεστιβάλ, άνοιξη του 1967, και να τους αφήσει όλους άφωνους με το διχτυωτό, αποκαλυπτικό της φόρεμα. Η εμφάνιση της Ελληνίδας καλλονής προκαλεί αίσθηση και η ταινία βγαίνει στις διεθνείς αγορές.

Ζωή Λάσκαρη Κάννες

Ωστόσο, οι διάλογοι ήταν ντουμπλαρισμένοι στα γαλλικά. Όπως ντουμπλαρισμένη ήταν και η φωνή της σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, την ερμηνεία του Crazy girl εκεί όπου τραγουδάει πάνω στη φωνή της Νέλλης Μάνου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share