Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έπαθα 3 εγκεφαλικά και μία καρδιακή ανακοπή - Οι γιατροί μου έδιναν 10 λεπτά ζωής» - Συγκλονίζει τραγουδίστρια (Video)

Η περιπέτειά της στον σκοτεινό κόσμο της ηρωίνης

18 Φεβρουαρίου 2021 14:37
«Έπαθα 3 εγκεφαλικά και μία καρδιακή ανακοπή - Οι γιατροί μου έδιναν 10 λεπτά ζωής» - Συγκλονίζει τραγουδίστρια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στο Youtube και θα αφορά την τραγουδίστρια Demi Lovato. Το Dancing with the Devil αφορά την περιπέτεια που είχε το 2018 μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, η οποία παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Επίσης, με ένα μακροσκελές κείμενο στη σελίδα της στο ίντερνετ η πασίγνωστη τραγουδίστρια Duffy, περιγράφει με σοκαριστικές λεπτομέρειες την απαγωγή και την κακοποίησή της.

Η 28χρονη τραγουδίστρια περιγράφει στην κάμερα τι της συνέβη αλλά και τι επιπτώσεις της άφησε αυτή η μάχη που έδωσε για να παραμείνει ζωντανή τόσο σωματικές όσο και ψυχικές.

Μάλιστα στο ντοκιμαντέρ μιλούν και οι γονείς της αλλά και οι φίλοι της. «Έπαθα 3 εγκεφαλικά και μία καρδιακή ανακοπή. Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα 5 με 10 λεπτά ζωής».

Επιβεβαιώνοντας ότι επρόκειτο για υπερβολική δόση ηρωίνης, μία φίλη της είπε: «Έπρεπε να είναι νεκρή. Μιλάμε για την ηρωίνη; Επιτρέπεται;».

«Μου άφησε εγκεφαλική βλάβη και ακόμα παλεύω με τις συνέπειες μέχρι σήμερα. Δεν οδηγώ διότι έχω θολά σημεία στην όρασή μου. Και πολύ καιρό δυσκολευόμουν να διαβάσω. Ήταν μεγάλη υπόθεση όταν κατάφερα να διαβάσω ένα βιβλίο, δύο μήνες μετά διότι η όρασή μου ήταν πολύ θολή» εξομολογείται.

«Πάλεψα με πολλές επιπτώσεις και υπάρχουν ακόμη για να μου θυμίζουν τι θα συμβεί αν ξαναβρεθώ σε αυτό το σκοτεινό μέρος. Είμαι ευγνώμων για αυτές».

«Όταν καταπιέζεις ένα μέρος του εαυτού σου θα σε κατακλύσει» ακούγεται να λέει στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ όπου προβάλλονται και στιγμιότυπα από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε μετά την υπερβολική δόση.

Η Lovato είναι από τις σταρ που μπήκαν σε πολύ μικρή ηλικία στη βιομηχανία του θεάματος με αποτέλεσμα -όπως σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις βλ. Bieber, Gomez- να μην μπορέσει να διαχειριστεί τη δημοσιότητα, πράγμα που είχε επίπτωση στην ψυχική της υγεία και την οδήγησε σε καταχρήσεις.

Όπως περιέγραψαν οι φίλοι και οι γονείς της, ήταν καλή στο να κρύβει τι πραγματικά συνέβαινε ενώ δεχόταν διαρκώς «σφυροκόπημα» να παραμείνει το είδωλο που γνώρισε το κοινό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share