Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη για τον γιο των Σεφερλή-Τσαβαλιά: «Είναι από τα παιδιά που…»

Τι ανέφερε ο γνωστός κωμικός;

17 Φεβρουαρίου 2021 17:57
Αποκάλυψη για τον γιο των Σεφερλή-Τσαβαλιά: «Είναι από τα παιδιά που…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια αποκάλυψη για τον γιο του, Χάρη, που έχει μαζί με την Έλενα Τσαβαλιά, προχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής, με τον ίδιο να αναφέρεται στον χαρακτήρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τα χρόνια που είναι μαζί με την σύζυγό του, αλλά και με τι αντιλήψεις μεγαλώνει τον γιό του Χάρη, ενώ έγινε γνωστή η κατάσταση πρώην συνεργάτη του Μάρκου Σεφερλή.

Σεφερλής Τσαβαλιά γιος

Μάρκος Σεφερλής: Η αποκάλυψη για το γιο του

Είσαι παντρεμένος με την Έλενα Τσαβαλιά 10 χρόνια, ενώ η σχέση σας μετράει 17 χρόνια, έτσι δεν είναι;

Με την Έλενα είμαστε 10 χρόνια παντρεμένοι και 17 χρόνια μαζί, σωστά. Με το γάμο δεν άλλαξε κάτι, απλώς επισφραγίστηκε η σχέση μας, επισημοποιήθηκε με χαρτιά και στη διασφάλιση του παιδιού. Εμείς μετράμε 17 χρόνια, είμαστε από την αρχή ενωμένοι. Από την πρώτη μέρα που αρχίσαμε να είμαστε ζευγάρι μέχρι και σήμερα, έχοντας περάσει καλά, δύσκολα, αλλά πάντα μια γροθιά και μόλις ήρθε στη ζωή μας ο Χάρης, αυτό ενισχύθηκε και... δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Προχωράμε μπροστά, ο ένας είναι δίπλα στον άλλο σε κάθε δυσκολία κι αυτό φαίνεται πολύ έντονα. Ο Μάρκος Τσαβαλιάς και η Έλενα Σεφερλή μετά από δέκα χρόνια γάμου αλλάζεις και το επώνυμο. (Γέλια.) Η παράσταση έχει και δικά μας στοιχεία, αλλά δεν μπορεί να τα καταλάβει κανένας, γιατί ένα παντρεμένο ζευγάρι έχει τα ίδια βιωματικά στοιχεία, θέλω να σου πω ότι από τις φορές που έχουμε παίξει μόνο σε μια παράσταση δεν είχαμε πρόταση γάμου.

Έρχονται στο θέατρο και κάνουν παρουσία σας, όπως και των θεατών, προτάσεις γάμου;

Έρχονται νέα παιδιά και αποφασίζουν να κάνουν εδώ την πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους. Αυτό συμβαίνει στο τέλος της παράστασης, μπροστά σε όλο τον κόσμο. Το κοινό ενθουσιάζεται.

Μεγαλώνεις το γιο σου με τις αντιλήψεις να παντρευτεί, να κάνει οικογένεια και παιδιά;

Ο Χάρης είναι από τα παιδιά που θα παντρευτούν πολύ νωρίς γιατί βλέπει ένα πολύ ωραίο κλίμα μέσα στο σπίτι και μας χαίρεται που μας βλέπει με τη μαμά του αγαπημένους, να στηρίζει ο ένας τον άλλον, έχει μια πολύ ωραία εικόνα, κι αίσθηση για το γάμο. Εγώ του κάνω τα αστεία μου, ότι δεν είναι όλα τόσο ρόδινα. Είναι τύπος πολύ ερωτιάρης, ερωτεύεται εύκολα, σίγουρα θα θέλει να παντρευτεί και νομίζω ότι θα θελήσει να το κάνει πολύ γρήγορα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share