Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: «Αισθάνθηκα αβοήθητη και αποκλεισμένη, πέρασα όλες τις πληγές του Φαραώ» (Video)

«Χρειάστηκε να μείνω σε ξενοδοχείο» - Ο Γολγοθάς της με την κακοκαιρία

17 Φεβρουαρίου 2021 14:52
Ιωάννα Μαλέσκου: «Αισθάνθηκα αβοήθητη και αποκλεισμένη, πέρασα όλες τις πληγές του Φαραώ» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιωάννα Μαλέσκου: Την ταλαιπωρία, μα και τον φόβο που αισθάνθηκε λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια», περιέγραψε η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια, η οποία ήταν εμφανώς αναστατωμένη, είπε τα εξής:

«Θα καθίσω, γιατί έχω πολλά να πω. Χθες ήταν για μένα μια πολύ πολύ πολύ κακή μέρα, την οποία δεν θέλω να φανταστώ ότι θα βιώσω ξανά. Όχι μόνο για μένα και για πολλούς κατοίκους των βορείων προαστίων. Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι το να έχεις ρεύμα, θέρμανση, ζεστό νερό.

Χρειάστηκε κι εγώ, όπως και πολύς κόσμος ακόμα, να μείνουμε σε ξενοδοχείο χθες και κυριολεκτικά να κάνουμε ένα σχέδιο απεγκλωβισμού μέσα στη νύχτα, στο σκοτάδι, με τα κινητά, παγωμένοι, να πρέπει να φύγουμε από εκεί που μέναμε, γιατί το χιόνι ήταν μέχρι το γόνατο. Χθες πέρασα έναν Γολγοθά.

Δεν φανταζόμουν ότι χθες, ξυπνώντας και περιμένοντας κάποιος να έρθει να με πάρει για να έρθω στο στούντιο, η μέρα μου και η νύχτα μου θα κυλούσε με τέτοιον τρόπο που να νιώθω αβοήθητη σε ένα σπίτι παγωμένο χωρίς θέρμανση και χωρίς κεράκια. Αισθάνθηκα χθες πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη»

Μας άφησε «κόκκαλο» η Ιωάννα Μαλέσκου: Δε θα πιστεύετε τι δουλειές είχε κάνει πριν πάει στην τηλεόραση

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα «φρέσκα» πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, εντυπωσιάζοντας στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Love It», χάρη στην υπέροχη παρουσία της, την ετοιμολογία της και τον εξαιρετικό χειρισμό των καταστάσεων, που προκύπτουν, πάντα με πολύ κέφι και διάθεση.

Η ίδια, αφήνοντας εντυπώσεις και σε πρόσφατη συνέντευξή της, μοιάζει να έχει πάρει… το κολάι και η αγχωμένη πρεμιέρα είναι απλά μια μακρινή ανάμνηση. Πάντοτε, όμως, η παρουσιάστρια ήταν εργατική, καθώς στον αέρα της εκπομπής της αποκάλυψε τα επαγγέλματα, που είχε κάνει προτού την «κλέψει» η τηλεόραση.

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτές τις δουλειές έχει κάνει στο παρελθόν

Μπορεί να είναι γνωστό, ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι δασκάλα, αλλά στα φοιτητικά της χρόνια έχει κάνει διάφορες δουλειές.

«Έχω δουλέψει υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί για πολύ λίγο, αλλά το έχω κάνει κι αυτό. Έχω δουλέψει σαν φωτομοντέλο για χαρτζιλίκι σαν φοιτήτρια. Έχω δουλέψει και ως γραμματέας», αποκάλυψε on air η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share