Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Τάσος Χαλκιάς για Κιμούλη: "Να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο"

Κόλαφος ο γνωστός ηθοποιός κατά του Γιώργου Κιμούλη

17 Φεβρουαρίου 2021 14:20
Τάσος Χαλκιάς για Κιμούλη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τάσος Χαλκιάς: Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Love It» για τις καταγγελίες, τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και τη φίλη του Ζέτα Δούκα. Για όσα έχει καταγγείλει η Ζέτα Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρει τα εξής: «Είμαι ένας άνθρωπος που από καιρό τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα.

Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τον χώρο, εξαιρετικά πολλά. Δεν ανήκω σε αυτούς οι οποίοι θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον, όταν μια υπόθεση έχει τραβήξει προς τη Δικαιοσύνη. Ο ηθοποιός πλέον θα βρίσκεται στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μια προσθήκη που έρχεται να καλύψει το κενό του Πέτρου Φιλιππίδη.

Τι είπε ο Τάσος Χαλκιάς για τον Γιώργο Κιμούλη

«Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος, πρέπει να είναι του θεάτρου και άνθρωπος μαζί. Όταν ακούμε τέτοια πράγματα, το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει. Άρα να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο.

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σημαντική συμπεριφορά. Έχω δουλέψει μαζί του, αλλά δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουν ήσυχοι. Το κάνω γνωστό αυτό», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Συγκλονίζει η Ζέτα Δούκα: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα της..."

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις με τις καταγγελίες που γίνονται από ηθοποιούς στον καλλιτεχνικό χώρο διότι είχαν υποστεί παρενόχληση στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από συνέντευξη του αποκάλυψε ότι δεν σταματούν να βγαίνουν καινούργιες καταγγελίες.

Συγκεκριμένα η Ζέτα Δούκα μέσα από νέα ανάρτηση της μίλησε για την αποκάλυψη που έκανε πριν λίγο καιρό αλλά και τι έχει προκαλέσει όλο αυτό.

Νέα ανάρτηση από την Ζέτα Δούκα.

Καταγγελίες: Η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα

Ειδικότερα τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που η Ζέτα Δούκα, μέσω μιας συγκλονιστικής εξομολόγησης που έκανε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” άνοιξε τον δρόμο για πολλούς συναδέλφους της να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά και ονομαστικά για τις τραυματικές εμπειρίες που έχουν βιώσει στο παρελθόν από άλλους ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Η γνωστή ηθοποιός, που όλο αυτό το διάστημα δέχεται πολλά μηνύματα στήριξης και αγάπης προχώρησε σε μια ανάρτηση-εξομολόγηση.

Μέσα από το κείμενό της αποκάλυψε τα συναισθήματα που ένιωθε λίγα λεπτά πριν την πάρει την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά, ενώ έκανε λόγο και για το κύμα αγάπης που την έχει κατακλύσει μετά από αυτή.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της ηθοποιού:

«Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την αποκάλυψη της βίας που υπέστην στην επαγγελματική μου ζωή. Γυρίζοντας πίσω το χρόνο, δε θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν μέχρι και ένα δευτερόλεπτο πριν πάρω την απόφαση να μιλήσω ανοιχτά και συναισθηματικά.

Δε θα ξεχάσω όμως ποτέ, ένα δευτερόλεπτο μετά την αποκάλυψη το αίσθημα της γαλήνης και της δύναμης. Ήταν σαν να με έλουζε ένα ζεστό φως που απελευθέρωσε και ελάφρυνε επιτόπου την ψυχή μου.

Δε θα ξεχάσω σίγουρα ποτέ το δίχτυ ασφάλειας που στήθηκε από συναδέλφους, φίλους, από γνωστούς και αγνώστους που διέκριναν την αλήθεια μου και εκτίμησαν ότι ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή.

Κι έτσι τώρα είμαστε όλοι μαζί! Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, τη δύναμή σου, την αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί. Βασανίστηκες και πρέπει να γιατρευτείς. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει. Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα, είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου. Μη φοβάσαι».

Δείτε την ανάρτηση:

Μίλησε για τις καταγγελίες η Ζέτα Δούκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share