Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σταμάτης Γονίδης: Ξεκαθαρίζει για την περιβόητη δήλωσή του περί βιασμού και ρίχνει τα βέλη του στην Αντελίνα Βαρθακούρη

Ο τραγουδιστής τόνισε πως: «κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξης»

17 Φεβρουαρίου 2021 09:09
Σταμάτης Γονίδης: Ξεκαθαρίζει για την περιβόητη δήλωσή του περί βιασμού και ρίχνει τα βέλη του στην Αντελίνα Βαρθακούρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σταμάτης Γονίδης: Τα βέλη του στην Αντελίνα Βαρθακούρη έριξε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε τι εννοούσε λέγοντας: «Όταν δεν θέλεις κάποιος να σε βιάσει, δεν πας στον χώρο του και του λες θα πάω στην αστυνομία, θα το πω στον μπαμπά μου».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής με ανάρτησή του στα social media έγραψε μεταξύ άλλων: «Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δε σεβάστηκε τη φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της… Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης».

Ολόκληρη η δήλωση του Σταμάτη Γονίδη μετά τις έντονες αντιδράσεις έχει ως εξής:

«Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξής μου (δεν το κάνουν μόνο σε εμένα αυτό) για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που παίρνουν συνέντευξη. Ενώ υπήρχαν τόσο όμορφα και ωφέλιμα πράγματα σε αυτή την κουβέντα.

Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια. Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δε σεβάστηκε τη φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της… Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης».

Τι αναφέρει ο Σταμάτης Γονίδης για την δήλωσή του περί βιασμού

Λίγα λόγια για τον Σταμάτη Γονίδη

Γεννήθηκε στην Κύθνο των δυτικών Κυκλάδων. Σε νεαρή ηλικία αποφασίζει να γίνει ναυτικός. Στα ταξίδια του έγραφε στίχους και μουσική και όλοι τον παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Έπειτα από μερικά χρόνια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική. Ξεκινάει από την επαρχία και συγκεκριμένα από τη Λιβαδειά και τη Χαλκίδα, γράφει τραγούδια σε μεγάλους ερμηνευτές εκείνης της εποχής, στις αρχές της δεκαετίας του '80 ξεκινάει τις νυχτερινές εμφανίσεις.

Τη δεκαετία του '90 κάθε δίσκος του γίνεται χρυσός και πλατινένιος. Μέσα από τη δική του ζωή παίρνει τις εμπνεύσεις να δημιουργεί και έτσι παραμένει στην πρώτη κατηγορία των λαϊκών τραγουδιστών. Σύμφωνα με στοιχεία τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ή έχει δημιουργήσει για τον ίδιο ή για άλλους καλλιτέχνες έχουν ξεπεράσει τα 1000.

Επίσης έχει κυκλοφορήσει δύο βιβλία "Ο Ιπτάμενος Λαγός" και "Η απόλυτη ευτυχία του να μην υπάρχεις", το πρώτο αναφέρεται στις φιλοσοφικές αναζητήσεις του Σταμάτη Γονίδη σε ένα παραμύθι για μεγάλους και το δεύτερο επιχειρεί μια πολύ δύσκολη προσέγγιση στα ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα ψυχής, πίστης και πνευματικότητας όπως έχει βιώσει ο ίδιος συγγραφέας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share