Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκτός εαυτού η Νατάσα Καλογρίδη με τις καταγγελίες: "Στην πυρά τα..." (video)

"Είμαστε όλοι μαζί σας"

16 Φεβρουαρίου 2021 17:37
Εκτός εαυτού η Νατάσα Καλογρίδη με τις καταγγελίες:

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες που γίνονται από τους ηθοποιούς που έχουν υποστεί παρενόχληση στο παρελθόν από συναδέλφους τους.

Σημειώνεται ότι η Ζέτα Δούκα σε νέα ανάρτηση της μίλησε για την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν λίγες εβδομάδες αλλά και την εξέλιξη που έχει πάρει η υπόθεση.

Συγκεκριμένα η Νατάσα Καλογρίδη μέσα από ανάρτηση της έδειξε την υποστήριξη της στα άτομα που βγαίνουν στο φως και προχωρούν σε καταγγελίες.

Έξαλλη η Νατάσα Καλογρίδη.

Καταγγελίες: Η ανάρτηση της Νατάσας Καλογρίδη

Ειδικότερα θέση για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες πήρε και η performer Νατάσα Καλογρίδη.

Μετά την εξομολόγηση της ηθοποιού Ζέτας Δούκα για λεκτική και σωματική βία που δέχτηκε από πασίγνωστο συνάδελφό της κατά τη διάρκεια παλαιότερης συνεργασίας τους, ο ασκός του Αιόλου άνοιξε στον χώρο του θεάτρου

Καθημερινά δημοσιεύονται και γνωστοποιούνται με κάθε πιθανό τρόπο νέα περιστατικά, ενώ τα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου λειτουργούν σαν «γροθιά» υπεράσπισης για τα θύματα.

Με αυτούς συντάσσεται και η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία ανέβασε ένα βίντεο όλο νόημα. Σε αυτό βλέπουμε την ανατρεπτική performer να… σφουγγαρίζει στο σπίτι της, και να δίνει το δικό της μήνυμα.

Στη λεζάντα έγραψε: «Στην πυρά, τα καθάρματα. Είμαστε όλοι μαζί/σας @motho_naios @zetadouka @aggelikilampri_official @penelopeanastasopoulou, συγχωρέστε με, που δεν λέω, όλα τα ονόματα… είναι πολλά…!!!! μαζί, μετά από αυτό, θα δημιουργήσουμε, όχι ένα, αλλά το καλύτερο αύριο».

Δείτε το βίντεο:

Αποκαλυπτικός ο Σπύρος Μπιμπίλας: "Οι καταγγελίες συνεχίζονται με..." (video)

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο από ηθοποιούς που έχουν βιώσει άσεμνες συμπεριφορές στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι η Αθηνά Παππά σχολίασε τις εξελίξεις με τις καταγγελίες που υπάρχουν ενώ παράλληλα μίλησε και για τις δικές της εμπειρίες.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη του μίλησε για τις καταγγελίες που αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο αλλά και για αυτούς που εμπλέκονται.

Για τις καταγγελίες μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Καταγγελίες: Τι είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ειδικότερα ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε για τις εξελίξεις στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. Σημειώνει επίσης ότι δικηγόρος γνωστού πρωταγωνιστή θα παραλάβει τις καταγγελίες σε βάρος του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, επιπλέον, αναφέρθηκε στις πληροφορίες που λένε ότι ακόμη ένας γνωστός ηθοποιός έχει τέσσερις καταγγελίες, ενώ δήλωσε πως έχει παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται.

Με αφορμή την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας φιλοξενήθηκε στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης.

Για την συζήτηση που είχε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είπε: «Δεν ήταν κάτι που το περίμενα, ήταν με πρωτοβουλία της προέδρου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τις κατηγορίες.

Εγώ είχα βγει σε 2-3 εκπομπές και έλεγα μακάρι να μιλήσω με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να λύσουμε τα πολύ σημαντικά προβλήματα των ηθοποιών και είναι προς τιμήν της που ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί η ίδια όλα τα προβλήματα, όχι αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, αλλά και τα εργασιακά μας προβλήματα. Κλείνουμε ακριβώς έναν χρόνο που μας απαγορεύεται η εργασία».

Και συνέχισε, λέγοντας ότι κουβέντιασαν και για τις πρόσφατες καταγγελίες: «Κάναμε συζήτηση και σε αυτό και γι’ αυτό στην ανακοίνωση της προεδρίας αναφέρεται ότι πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα. Μιλήσαμε για περίπου ένα τέταρτο με 20 λεπτά, με πολλές λεπτομέρειες για τα πράγματα.

Μου άφησε την εντύπωση ενός ανθρώπου που μιλάει και με την καρδιά του, αλλά και με τη γνώση του και πραγματικά ήταν κάτι πολύ συγκινητικό».

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ επεσήμανε: «Από ό,τι διαπιστώνω, οι καταγγελίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι εφημερίδες και η τηλεόραση συνεχώς βγάζουν κάτι καινούριο» και επεσήμανε πως η καταγγελία Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου έχει πάρει τον δρόμο της.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share